Naar inhoud
Locaties

dr. Kanterslaan

De dr. Kanterslaan is een woonlocatie die bestaat uit drie eengezinswoningen midden in de woonwijk Esterveld in Grave.

We wonen op dit moment met elf mensen in huis, die allemaal anders zijn. Daarom vinden we het belangrijk om samen met onze verwanten te zorgen dat we ons hier echt thuis voelen. Of je het soms lastig vindt om wat ouder te worden of dat je het moeilijk vindt om met andere mensen om te gaan: we vinden het fijn als je bij ons komt wonen.

Overdag kun je naar de dagbesteding gaan, de taxi brengt je ernaartoe. We gaan niet allemaal naar de dagbesteding. Sommige bewoners maken liever een wandeling in het park of genieten in de tuin. Je kunt ook een kopje koffie drinken in het centrum. Daar worden soms activiteiten georganiseerd, zoals het smartlappenfestival of de braderie, waar je naartoe kunt gaan. De supermarkt is heel dichtbij, dus even zelf een boodschapje doen, is heel makkelijk.

Foto's van dr. Kanterslaan

Meer informatie over dr. Kanterslaan

Voor wie

De bewoners van de dr. Kanterslaan zijn 50 jaar of ouder en hebben een matig tot ernstig verstandelijke beperking met bijkomende problematiek.

Je kunt ook op de dr. Kanterslaan wonen als je jonger of ouder bent.

Voorzieningen
 • 24-uurszorg
 • Nachtzorg op afstand
 • Supermarkt op loopafstand
 • Dichtbij het centrum
 • Bushalte op loopafstand
 • Tuin met tuinhuis
Omgeving

De dr. Kanterslaan ligt in een woonwijk aan de rand van het centrum van Grave, op loopafstand van de supermarkt. De woning is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de bus stopt op tien minuten lopen van de woning. In Grave wordt regelmatig het een en ander georganiseerd: een braderie, carnaval, een ballonnenfestival of smartlappenfestival.

De dr. Kanterslaan ligt midden in een woonwijk en op loopafstand van de Jumbo. Alle drie de woningen hebben een tuin en een tuinhuis.

Aantal plaatsen per woning 4 a 5
Totaal aantal plaatsen 15

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Voor ouderen (50+ jaar)
Voor volwassenen (30-49 jaar)
Adresgegevens
Dokter Kanterslaan 77, 79, 81
5361NB Grave
 • dr. Kanterslaan
  Dokter Kanterslaan 77, 79, 81
  5361NB Grave

Accepteer cookies voor chat