Naar inhoud
1015 - Grave - header

Logeren en opvang Heesch

Ben je veertien jaar of ouder en heb je zin in een leuk logeerweekend? In ons logeerhuis hebben we twee groepen: één groep voor logees met een lichte verstandelijke beperking en één groep voor logees met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Je kunt bij ons genieten van een ontspannen weekend waarbij jij het gezellig hebt met de andere logees! Je krijgt ondersteuning waar je dat nodig hebt. Zo vergroot je samen met je begeleiders telkens je zelfstandigheid. Tijdens een logeerweekend gaan we bijvoorbeeld wandelend naar een lunchroom om daar gezellig samen te lunchen. We bezoeken ook wel eens de bioscoop of we gaan samen bowlen. Of we gaan naar de kinderboerderij in de buurt. Genoeg te beleven en zo is ieder weekend weer anders!Voor wie

In ons logeerhuis is iedereen met een lichte, matige tot ernstige verstandelijke beperking en ouder dan veertien jaar welkom.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning.
  • Een ontspannen weekendje weg en uitstapjes in de omgeving.
  • Contacten leggen en vriendschappen sluiten met leeftijdsgenoten.
Omgeving

Ons logeerhuis ligt midden in een woonwijk in het dorp Heesch. Je kunt zo naar het centrum met winkels en restaurants lopen. Het logeerhuis is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Heesch
Soort ondersteuning
Logeren
Naschoolse dagopvang (NSO)
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-30 jaar)
Voor volwassenen (30-50 jaar)
Voor ouderen (50-65+ jaar)
Adresgegevens
Biezenloop 48, 50, 52
5384WB Heesch
  • Logeren en opvang Heesch
    Biezenloop 48, 50, 52
    5384WB Heesch

Chat met ons