Naar inhoud
10275 header

Logeren en opvang Heesch

Natuurgebied De Maashorst ligt om de hoek van wat straks jouw werkplek kan zijn: hoe mooi is dat? En beter nog: de cliënten van Logeerhuis Heesch weten precies waar je in dat natuurgebied een lekker ijsje kunt eten. Ze nemen je er graag mee naartoe.

Je cliënten zijn jongeren (vanaf 14 jaar) en jongvolwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Ze logeren in twee groepen bij ons: één groep voor cliënten met lichte verstandelijke beperking en een andere groep voor cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Van vrijdagavond 18.30 uur tot zondagmiddag 17.00 uur staan onze deuren wijd voor hen open.

Je maakt het samen met je collega's ieder weekend hartstikke gezellig bij het logeerhuis. Vaak steken we op vrijdagavond de koppen bij elkaar om leuke dingen te bedenken. En dat is niet moeilijk, want je kunt uit en thuis echt alle kanten op. Lekker thuis puzzelen of knutselen. Een spelletje doen met een kopje koffie erbij. Heerlijk chillen bij de tv. Of in de keuken samen koken. Maar ook buitenshuis is genoeg te beleven. Lekker naar het speeltuintje hier tegenover. Buurten bij de dieren van de kinderboerderij. Lunchen in het dorp. Een filmpje pakken in de bioscoop. Een bezoekje aan de bowlingbaan. Heb jij leuke ideeën? Laat maar horen!

Openstaande vacature: Weekendhulp logeerhuizen kind en jeugd

Wil je de cliënten van de logeeropvang in Heesch en de Beukendreef in Heeswijk-Dinther onvoorwaardelijk steunen en helpen stapjes te zetten in hun ontwikkeling? Dan ben je van harte welkom bij Dichterbij! Ben je flexibel in te zetten in vakanties en weekenden, volg je een zorgopleiding op MBO 3 of 4 niveau en ben je enthousiast en leergierig? Solliciteer hieronder direct op onze vacature. Of oriënteer je verder op onze locaties met openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Begeleider Gehandicaptenzorg
‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’
Vast contract
MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40
Bel me terug Meer informatie
Begeleider Kind/Jeugd
Heb jij het talent om kinderen en jongeren te laten ontdekken wie zij zijn?
Vast contract
MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40
Bel me terug Meer informatie

Foto's van Logeren en opvang Heesch

Meer informatie over Logeren en opvang Heesch

Voor wie

Voor jongeren (vanaf 14 jaar) en jongvolwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, soms in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag. 

Voorzieningen
  • 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
  • Geborgenheid en veiligheid in een gezellige, vertrouwde omgeving
  • Vrienden maken met leeftijdsgenoten
  • Zelfredzamer worden
Omgeving

Het logeerhuis ligt midden in een woonwijk in het dorp Heesch, vlak bij het Bomenpark. Het centrum met winkels en restaurants is op loopafstand. Het logeerhuis is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Totaal aantal plaatsen 14
‹ Terug naar het overzicht
Vacatures
Soort ondersteuning
Opvang
Logeeropvang
Doelgroep
Kinderen en jongeren (0-17 jaar)
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Adresgegevens
Biezenloop 48 - 50 - 52
5384 WB Heesch
  • Logeren en opvang Heesch
    Biezenloop 48 - 50 - 52
    5384 WB Heesch

Chat met ons