Naar inhoud
7680 Heeswijk Dinther

Beukendreef

Wil jij een fijne en huiselijke sfeer creeeren voor de kinderen en jongvolwassenen van de Beukendreef in in Heeswijk-Dinther? Hier begeleid jij jeugdige cliënten met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. We hebben er twee moderne gezinswoningen. Op nummer 35 komen kinderen en jongeren voor naschoolse opvang en voor midweek-, weekend- en vakantieopvang. Bij de buren op nummer 37 wonen zes kinderen, jongeren en jongvolwassen, van circa 11 tot 20 jaar.

Jouw werkplek

Op Beukendreef 35 vang je ’s middags kinderen en jongvolwassenen op die van school of werk komen. Je drinkt wat met ze, luistert naar hun verhalen en zorgt ervoor dat ze een fijne tijd hebben met het spelen van spelletjes, gamen, bakken en knutselen of je laat ze jou helpen met klusjes. Aan het eind van de middag gaan ze weer naar huis of blijven ze logeren, ook in de weekenden en vakanties. Dankzij jouw opvang voelen ze zich écht welkom en thuis.

Op Beukendreef 37 leven de kinderen, jongeren en jongvolwassenen én begeleiders zoveel mogelijk als een gezin. Jij creëert een sfeer waar bewoners zichzelf kunnen zijn en helpt hen een zo normaal mogelijk leven te leiden. ’s Morgens zorg je ervoor dat ze op tijd klaar zijn om naar school of werk te gaan. ’s Middags betrek je ze bij klusjes in en om huis, zoals boodschappen doen, tafeldekken en koken. Eten doen jullie samen. Daarna kijken de bewoners nog wat tv of spelen ze een spelletje. Ook in het weekend maak je het thuis gezellig, bijvoorbeeld door een taart te bakken of een spelletjesmiddag te organiseren. Of je gaat met ze op pad naar de kinderboerderij, het zwembad, de bowlingbaan of een grote speeltuin.

Openstaande vacatures:

Begeleider kind en jeugd
Wil jij een baan in de zorg waar je echt het verschil kan maken? Dankzij jouw begeleiding kunnen bewoners aan de Beukendreef 37 in een huiselijke sfeer een zo gewoon mogelijk leven leiden. En dankzij jou ervaren de bezoekers van Beukendreef 35 de opvang ook echt als een tweede thuis.

De verstandelijke beperking en het moeilijk verstaanbaar gedrag van de jeugdige bewoners vragen van jou dat je stevig in je schoenen staat. Je zorgt voor een gezellige sfeer, maar je bent ook duidelijk en stelt grenzen. Bewoners volgen het ritme van de dag, jij geeft dat vorm. Jouw ondersteuning bestaat vooral uit persoonlijke verzorging en pedagogische begeleiding van de cliënten. Samen met ouders, andere betrokkenen en de cliënt zelf onderzoek je zijn of haar wensen en behoeften. Je kijkt wat een bewoner zelf goed kan en waarbij hij of zij ondersteuning nodig heeft. Iedere bewoner heeft eigen, op maat gemaakte doelen. Je weet bewoners enthousiast te stimuleren om stapjes te zetten in hun ontwikkeling.

Zorg jij voor die begeleiding op maat? Weet jij hoe je onze bewoners het juiste steuntje in de rug geeft? Dan ben je meer dan welkom.

Weekendhulp logeerhuizen kind en jeugd

Wil je de cliënten van de logeeropvang in Heesch en de Beukendreef in Heeswijk-Dinther onvoorwaardelijk steunen en helpen stapjes te zetten in hun ontwikkeling? Dan ben je van harte welkom bij Dichterbij! Ben je flexibel in te zetten in vakanties en weekenden, volg je een zorgopleiding op MBO 3 of 4 niveau en ben je enthousiast en leergierig? Solliciteer hieronder direct op onze vacature. Of oriënteer je verder op onze locaties met openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Foto's van Beukendreef

Meer informatie over Beukendreef

Voor wie

Voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk(er) verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen

- Wonen, logeren, naschoolse opvang
- Rustige woonwijk
- Kleine tuin met konijnenhok
- Veel speeltuintjes in de buurt
- Voetbalveld in de buurt
- Fitnessclub voor kinderen met beperking in de buurt

Omgeving

De Beukendreef ligt in een rustige wijk aan de rand van Heeswijk-Dinther. De kinderen kunnen er op straat spelen en er zijn een paar speeltuintjes in de buurt. Het is ongeveer een kwartier lopen naar de winkels in het dorp.

Aantal plaatsen per woning wonen: 6; logeren: 9
‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Opvang
Naschoolse dagopvang (NSO)
Logeeropvang
Vakantieopvang
Doelgroep
Kinderen en jongeren (0-17 jaar)
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Adresgegevens
Beukendreef 35 en 37
5473 SP Heeswijk-Dinther
  • Beukendreef
    Beukendreef 35 en 37
    5473 SP Heeswijk-Dinther

Chat met ons