Naar inhoud
273 Gennep LR 7

Veldschuur Heijen

De Veldschuur is een locatie voor dagbesteding voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Wat vind je fijn om te doen en waar staat je hoofd naar? Heb je zin om te knutselen of puzzelen? Vind je het leuk om aanmaakhoutjes te zagen, de kippen te verzorgen, te helpen in de groentetuin of te koken? Ga je graag mee wandelen, fietsen of zwerfvuil ophalen? Of doe je het vandaag liever rustig aan? Wil je wat ondernemen met anderen of heb je vandaag juist behoefte aan individuele begeleiding? We kijken van dag tot dag naar je wensen en mogelijkheden. Daarop stemmen we een gestructureerd dagprogramma af. Wil je weleens aan je ouders en andere familieleden laten zien wat je allemaal doet bij de Veldschuur? Nodig ze gerust uit om een kijkje te komen nemen en een kopje koffie met ons te drinken. Gezellig!

Foto's van Veldschuur Heijen

Meer informatie over Veldschuur Heijen

Voor wie

Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen

- Grote binnenruimte
- Groot buitenterras
- Ondersteuning van de woningen bij bijvoorbeeld tandarts- of doktersbezoek

Omgeving

De Veldschuur ligt aan de rand van Heijen. Als we zin hebben, brengen we een bezoekje aan het dorp. Ook gaan we geregeld een kijkje nemen bij de mooie Maas. Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte aan de Hoofdstraat is ongeveer 500 meter verderop.

Aantal open plaatsen 1
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Creatieve dagbesteding & ambacht
Groene dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Kasteelstraat 30
6598BJ Heijen
  • Veldschuur Heijen
    Kasteelstraat 30
    6598BJ Heijen

Chat met ons