Naar inhoud
1293 3

Van Bronckhorststraat 27

Aan de Van Bronckhorststraat in Horst heeft Dichterbij verschillende woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking. Op huisnummer 27 wonen ouder wordende mannen en vrouwen met een (meest) matig verstandelijke beperking, soms in combinatie met ouderdomsproblematiek. De woning is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Wonen


We hebben een heel knusse huiskamer. Na het eten zitten we daar graag met een kopje koffie. Dan kijken we onze favoriete tv-programma’s of doen we een spelletje. Maar iedereen heeft ook een eigen slaapkamer; de badkamer is gezamenlijk. Op de zolder is een ruim appartement. Daar heeft de bewoner ook een eigen woonkamer en een badkamer voor zichzelf.

Het ontbijt en het avondeten doen we altijd samen. Vind je het leuk om te helpen met koken? Dat mag! Na het eten kun je gezellig in de huiskamer gaan zitten. Je kunt ook naar je eigen kamer gaan en daar iets voor jezelf doen. Of misschien zit je wel op een club? Ga maar fijn plezier maken, we horen straks graag hoe het was!

Begeleiding


De begeleiders bieden de nabijheid die de bewoners nodig hebben. Ze zijn altijd in de buurt, maar geven je ook de ruimte om dingen zoveel mogelijk zelf te (blijven) doen. Omdat de bewoners al wat ouder zijn, hebben sommigen ook verzorging nodig. Ook daarvoor kun je rekenen op de begeleiders.

Foto's van Van Bronckhorststraat 27

Meer informatie over Van Bronckhorststraat 27

Voor wie

Voor mannen en vrouwen met een (meest) matig verstandelijke beperking. Een aantal van hen heeft te maken met ouderdomsproblematiek. De meeste bewoners zijn al wat ouder, maar bij de juiste match zijn ook jongere mensen van harte welkom. De woning is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. 

Voorzieningen

- 24-uurszorg
- Knusse, gezamenlijke huiskamer
- Centrum van Horst op loopafstand
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Omgeving

De Van Bronckhorststraat ligt in een rustige woonwijk met voldoende parkeergelegenheid. Het gezellige centrum van Horst is op loopafstand. Je kunt daar boodschappen doen in een van de vele supermarkten, heerlijk winkelen of even lekker een terrasje pakken. De sportvoorzieningen liggen op fietsafstand en je wandelt in 10 minuten naar natuurgebied de Kasteelse Bossen. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aantal plaatsen per woning 6
Totaal aantal plaatsen 6

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Van Bronckhorststraat 27
5961 SN Horst
  • Van Bronckhorststraat 27
    Van Bronckhorststraat 27
    5961 SN Horst