Naar inhoud
Locaties

Van Bronckhorststraat 29

Aan de Van Bronckhorststraat in Horst heeft Dichterbij verschillende woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking. Op huisnummer 29 wonen volwassen en oudere mannen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Een aantal van hen heeft daarnaast te maken met autisme, psychiatrische problematiek of niet-aangeboren hersenletsel. De woning is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Wonen


Op de benedenverdieping is een gezamenlijke woonkamer. Die is heel warm en huiselijk. We drinken er samen koffie en je kunt er bijvoorbeeld tv kijken. Aan het eind van de middag wordt er gekookt. Iedereen heeft dan een eigen taakje: de tafel dekken, aardappels schillen of de afwasmachine inruimen.

De bewoners van de Van Bronckhorststraat 29 zijn graag op zichzelf. Zit jij ook zo in elkaar? Trek je dan gerust terug op je eigen kamer. De meeste slaapkamers zijn op de bovenverdiepingen. Op de zolder is bovendien een ruim appartement. Daar heeft de bewoner behalve een slaapkamer, ook een eigen woonkamer en badkamer.

Begeleiding


De begeleiders bieden de nabijheid die jij en je huisgenoten nodig hebben. Ze zijn altijd in de buurt, maar geven je ook de ruimte om dingen zoveel mogelijk zelf te (blijven) doen. Als het nodig is, gaan ze mee naar de tandarts of naar het ziekenhuis.

Foto's van Van Bronckhorststraat 29

Meer informatie over Van Bronckhorststraat 29

Voor wie

Voor volwassen en oudere mannen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Een aantal van hen heeft te maken met autisme, psychiatrische problematiek of niet-aangeboren hersenletsel. De woning is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Voorzieningen

- 24-uurszorg
- Knusse, gezamenlijke huiskamer
- Beperkt rolstoeltoegankelijk
- Tillift
- Rookruimte
- Centrum van Horst op loopafstand
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Omgeving

De Van Bronckhorststraat ligt in een rustige woonwijk met voldoende parkeergelegenheid. Het gezellige centrum van Horst is op loopafstand. Je kunt daar boodschappen doen in een van de vele supermarkten, heerlijk winkelen of even lekker een terrasje pakken. De sportvoorzieningen liggen op fietsafstand en je wandelt in 10 minuten naar natuurgebied de Kasteelse Bossen. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aantal plaatsen per woning 8
Totaal aantal plaatsen 8

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Doelgroep
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Van Bronckhorststraat 29
5961 SN Horst
  • Van Bronckhorststraat 29
    Van Bronckhorststraat 29
    5961 SN Horst