Naar inhoud
Bakkerij Antoon Frans Femke Megen

Ambachtelijke brood- en banketbakkerij Antoon & Frans

Een bakkerij waar het brood en de koeken nog met de handworden bereid. Waar het deeg nog de kans krijgt om te rijzen. In een eeuwenoudpand dat gedachten oproept aan Anton Pieck. Welkom bij ambachtelijke bakkerijAntoon & Frans.

Deze unieke locatie voor dagbesteding vind je midden in het centrum van Megen.Hier wordt hard gewerkt, want veel horecaondernemingen in de omgeving hebben debroodjes en het gebak van Antoon & Frans op de kaart staan. En we bakken zeook bruin voor plaatselijke verenigingen als de fanfare.

Onze winkel is een gezellige ontmoetingsplek in de stad. Veel klanten rijdenvoor ons, ons Waldkornbrood, onze worstenbroodjes, nogatientjes en Bosschebollen om.

Houd jij van aanpakken en lijkt het je leuk om in een hecht team te werken? Ziejij jezelf al achter een werkbank in de bakkerij staan? Of in de winkel waar weal het lekkers verkopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De schoonmaakvan het pand doen we trouwens ook zelf. Met de hulp van heel wat vrijwilligerszijn wij een zelfvoorzienend bedrijf. Kom je een keer kijken, proeven en meedraaien?


Voor wie

Voor mannen en vrouwen van 18 jaar tot hogere leeftijd met een lichte tot matige verstandelijke beperking die het aankunnen om wat zwaarder werk te verrichten.

Voorzieningen
  • Eigen bus voor halen en brengen van medewerkers
  • Locatie niet geheel toegankelijk voor mensen in rolstoel
  • Bakkerij Antoon & Frans behaalde een 100%-score voor het HACCP-keurmerk voor voedselveiligheid en is daarmee de meest hygiënische bakkerij van Nederland!
Omgeving

Ambachtelijke bakkerij Antoon & Frans is gevestigd ineen eeuwenoud pand midden in het centrum van Megen. Er is veel aanloop vaninwoners van Megen en omstreken. Het pand is niet volledig toegankelijk voormensen in een rolstoel. De locatie is goed bereikbaar per auto, fiets enopenbaar vervoer.

Website https://www.facebook.com/Bakkerijantoonenfrans/?nr
Aantal open plaatsen 1
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Megen
Soort ondersteuning
Horeca
Ambacht en creatief
Dagbesteding
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-30 jaar)
Voor volwassenen (30-50 jaar)
Adresgegevens
Broeder Everardusplein 1C
5366BE Megen
  • Ambachtelijke brood- en banketbakkerij Antoon & Frans
    Broeder Everardusplein 1C
    5366BE Megen

Chat met ons