Naar inhoud
Bakkerij Antoon Frans Femke Megen

Ambachtelijke brood- en banketbakkerij Antoon & Frans

Een bakkerij waar het brood en de koeken nog met de hand worden bereid. Waar het deeg nog de kans krijgt om te rijzen. In een eeuwenoud pand dat gedachten oproept aan Anton Pieck. Welkom bij ambachtelijke bakkerij Antoon & Frans.

Deze unieke locatie voor dagbesteding vind je midden in het centrum van Megen. Hier wordt hard gewerkt, want veel horecaondernemingen in de omgeving hebben de broodjes en het gebak van Antoon & Frans op de kaart staan. En we bakken ze ook bruin voor plaatselijke verenigingen als de fanfare. Onze winkel is een gezellige ontmoetingsplek in de stad. Veel klanten rijden voor ons, ons Waldkorn brood, onze worstenbroodjes, nogatientjes en Bosschebollen om.

Iets voor jou?
Houd jij van aanpakken en lijkt het je leuk om in een hecht team te werken? Zie jij jezelf al achter een werkbank in de bakkerij staan? Of in de winkel waar we al het lekkers verkopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De schoonmaak van het pand doen we trouwens ook zelf. Met de hulp van heel wat vrijwilligers zijn wij een zelfvoorzienend bedrijf. 

Kom je een keer kijken, proeven en meedraaien?

Foto's van Ambachtelijke brood- en banketbakkerij Antoon & Frans

Meer informatie over Ambachtelijke brood- en banketbakkerij Antoon & Frans

Voor wie

Voor mannen en vrouwen van 18 jaar tot hogere leeftijd met een lichte tot matige verstandelijke beperking die het aankunnen om wat zwaarder werk te verrichten.

Voorzieningen
  • Eigen bus voor halen en brengen van medewerkers
  • Locatie niet geheel toegankelijk voor mensen in rolstoel
  • Bakkerij Antoon & Frans behaalde een 100%-score voor het HACCP-keurmerk voor voedselveiligheid en is daarmee de meest hygiënische bakkerij van Nederland!
Omgeving

Ambachtelijke bakkerij Antoon & Frans is gevestigd ineen eeuwenoud pand midden in het centrum van Megen. Er is veel aanloop van inwoners van Megen en omstreken. Het pand is niet volledig toegankelijk voormensen in een rolstoel. De locatie is goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer.

Website https://www.facebook.com/Bakkerijantoonenfrans/?nr
Aantal open plaatsen 6
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Creatieve dagbesteding & ambacht
Horeca dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Adresgegevens
Broeder Everardusplein 1C
5366BE Megen
  • Ambachtelijke brood- en banketbakkerij Antoon & Frans
    Broeder Everardusplein 1C
    5366BE Megen

Accepteer cookies voor chat