Naar inhoud
10592 Schijndel 7

Gogelstraat 37-39-41

Ben je er klaar voor om begeleid zelfstandig te wonen? En vind je het prettig om dat samen met iemand te doen, misschien wel je geliefde? Dan ben je in een van de moderne tweepersoonsappartementen in de Gogelstraat in Oss echt op je plek. 

Hoe ziet je appartement eruit?

De appartementen zijn gelijkvloers en hebben twee ruime slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer en balkon.

Wat doe je op een dag?

Bij het zelfstandig wonen komt veel kijken. Je zorgt er zelf voor dat je ’s ochtends op tijd uit de veren bent om naar je werk te gaan. Je kunt bijvoorbeeld werken bij Kwiek, lunchroom Lekker Vertrouwd of IBN. Verder haal je zelf je boodschappen en zorg je bijvoorbeeld voor je eigen was. Je kookt ook zelf en houd je appartement netjes. Zeker in het begin is dat best een uitdaging. Je moet bijvoorbeeld verstandig met je geld leren omgaan en ook ontdekken hoe je vrije tijd overhoudt om leuke dingen te doen. Daar helpen je begeleiders je natuurlijk bij!

Welke hulp geven je begeleiders?

Je begeleiders komen doordeweeks vier keer bij je langs. Dat is altijd tussen vier uur 's middags en acht uur 's avonds. Je kunt dan vertellen hoe je dag was en hoe je programma voor morgen eruit ziet. Maar ook hoe je in je vel zit en hoe het in huis gaat. Je begeleiders ondersteunen je ook bij de huishoudelijke taken die je (nog) niet helemaal in de vingers hebt. En ze helpen je bij het ontwikkelen en behouden van (nieuwe) vaardigheden. Vertel maar waar je hulp bij nodig hebt; de begeleiders staan voor je klaar. Heb je overdag een vraag, dan kun je altijd even bellen of appen met het team van de Kromstraat

Jouw familie

Woon je voor het eerst zelfstandig of ben je net gaan samenwonen, dan is dat ook voor je familie best spannend. Het is fijn als ze betrokken zijn, ook voor het team van Dichterbij. We wisselen graag ervaringen met jou en hen uit. Zo zorgen we er samen voor dat jij de tijd van je leven hebt in de Gogelstraat.

Foto's van Gogelstraat 37-39-41

'Als je het ons vraagt…'

Meer informatie over Gogelstraat 37-39-41

Voor wie

Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking.

Voorzieningen

- Moderne tweepersoons appartementen
- Gelijkvloers
- Met balkon
- Aan groot grasveld
- Nabij kinderboerderij en grote speeltuin
- Nabij winkelcentrum

Omgeving

De Gogelstraat in Oss ligt aan een groot grasveld in een rustige wijk. Om de hoek vind je een kinderboerderij en grote speeltuin. Winkelcentrum Heihoek is op loopafstand en iets verderop ligt winkelcentrum Wolfskooi. Op de fiets ben je binnen tien minuten op het station.

Aantal plaatsen per woning 2
Totaal aantal plaatsen 6

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Voor jongvolwassenen (18-29 jaar)
Voor volwassenen (30-49 jaar)
Voor ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Gogelstraat 37 - 39 - 41
5344JP Oss
  • Gogelstraat 37-39-41
    Gogelstraat 37 - 39 - 41
    5344JP Oss

Accepteer cookies voor chat