Naar inhoud
1112 3

Karel Doormanstraat

Aan de Karel Doormanstraat heeft Dichterbij een groepswoning voor ouder wordende mensen (60+) met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Hier kan je wonen als je lichte ondersteuning nodig hebt in de verzorging en begeleiding nodig hebt.

Wonen


Het huis aan de Karel Doormanstraat waren twee appartementen, maar die hebben we samengetrokken. De huisgenoten komen er graag samen in de woonkamer. Daar kun je tv kijken, een spelletje doen of lekker kletsen met een kopje koffie erbij. Net zoals je thuis misschien gewend bent.
Soms is het ook fijn om even niemand om je heen te hebben. Dan kun je naar je eigen slaapkamer gaan. Die mag je helemaal inrichten, zoals jij mooi vindt. De kamer heeft een eigen wastafel en ruimte voor een fijne stoel, je eigen spullen en misschien een radio of televisie als je dat fijn vindt.

Dagbesteding


Overdag ga je naar de dagbesteding, of blijf je (deels) thuis. We kijken dan natuurlijk naar wat jouw wensen zijn en wat er goed bij jou past.
Wanneer je thuis blijft, eten we gezamenlijk lunch, spelen we een spelletje, lopen we even naar de winkel samen of knutselen we bijvoorbeeld. Je hoeft je dus niet te vervelen op de Karel Doormanstraat. Maar je kan ook alle rust pakken, die je nodig hebt.

Begeleiding


De begeleiders zijn de hele dag aanwezig. We zijn er als je opstaat en we zijn er nog als je naar bed gaat. In de nacht is de nachtzorg Oss/Heesch actief.
Alle dingen die moeten gebeuren, doen we samen. Je kunt helpen met koken, de tafel dekken, de vaatwasser in- en uitruimen, je kamer poetsen, mee boodschappen doen. Noem maar op. Er is gezelligheid en een fijne sfeer. Want dat is wat wij belangrijk vinden, dat jij je echt thuis voelt!

Vacature begeleider (16-20 uur, uren in overleg)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het leuk vindt om samen met een klein, warm en gedreven team de cliënten een fijne dag te bezorgen. Op de Karel Doormanstraat 30A wonen 5 cliënten in de leeftijd van 40 - 80 jaar, waarvan 4 vrouwen en 1 man. Ons team is professioneel, warm, enthousiast en staat met de neus dezelfde kant op. Open communicatie, feedback geven en kunnen ontvangen vinden wij erg fijn werken!

De werktijden zijn doordeweeks van 7.00 tot 15.00 uur of van 14.45 tot 22.00 uur. In het weekend zijn de werktijden van 7:30 tot 15:15 uur of van 15.00 tot 22.00 uur. Enthousiast geworden? Solliciteer nu en vermeld welke locatie jouw voorkeur heeft.

Openstaande vacatures

Foto's van Karel Doormanstraat

'Als je het ons vraagt…'

Meer informatie over Karel Doormanstraat

Voor wie

Voor volwassenen en ouderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Een aantal van hen heeft daarnaast te maken met moeilijk(er) verstaanbaar gedrag en/of een lichamelijke aandoening.

Voorzieningen

- 24-uurszorg
- Huiselijke sfeer
- Persoonsgericht, maar toch samen
- Balkon (op straatniveau)

Omgeving

De Karel Doormanstraat ligt in een rustige wijk met de nodige winkels op loopafstand. Dat zijn bijvoorbeeld een sigarenboer, de Lidl en de Action. Vlak in de buurt is een klein parkje, waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Het centrum van Oss ligt op 20 minuten lopen. Het treinstation en de bushalte zijn dichterbij: je loopt er in 10 minuten naartoe.

Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 5
‹ Terug naar het overzicht


Soort ondersteuning
Wonen
Doelgroep
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Karel Doormanstraat 30A
5342 TL Oss
  • Karel Doormanstraat
    Karel Doormanstraat 30A
    5342 TL Oss

Snel reageren

Leuk dat je gaat reageren op deze vacature!

Heb je je CV nu niet bij de hand? Laat dan je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. We bespreken je sollicitatie dan persoonlijk met je door. Wel zo makkelijk!

Chat met ons