Naar inhoud
1112 3

Karel Doormanstraat

Aan de Karel Doormanstraat heeft Dichterbij een groepswoning voor ouder wordende mensen (60+) met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Hier kan je wonen als je lichte ondersteuning nodig hebt in de verzorging en begeleiding nodig hebt.

Wonen


Het huis aan de Karel Doormanstraat waren twee appartementen, maar die hebben we samengetrokken. De huisgenoten komen er graag samen in de woonkamer. Daar kun je tv kijken, een spelletje doen of lekker kletsen met een kopje koffie erbij. Net zoals je thuis misschien gewend bent.
Soms is het ook fijn om even niemand om je heen te hebben. Dan kun je naar je eigen slaapkamer gaan. Die mag je helemaal inrichten, zoals jij mooi vindt. De kamer heeft een eigen wastafel en ruimte voor een fijne stoel, je eigen spullen en misschien een radio of televisie als je dat fijn vindt.

Dagbesteding


Overdag ga je naar de dagbesteding, of blijf je (deels) thuis. We kijken dan natuurlijk naar wat jouw wensen zijn en wat er goed bij jou past.
Wanneer je thuis blijft, eten we gezamenlijk lunch, spelen we een spelletje, lopen we even naar de winkel samen of knutselen we bijvoorbeeld. Je hoeft je dus niet te vervelen op de Karel Doormanstraat. Maar je kan ook alle rust pakken, die je nodig hebt.

Begeleiding


De begeleiders zijn de hele dag aanwezig. We zijn er als je opstaat en we zijn er nog als je naar bed gaat. In de nacht is de nachtzorg Oss/Heesch actief.
Alle dingen die moeten gebeuren, doen we samen. Je kunt helpen met koken, de tafel dekken, de vaatwasser in- en uitruimen, je kamer poetsen, mee boodschappen doen. Noem maar op. Er is gezelligheid en een fijne sfeer. Want dat is wat wij belangrijk vinden, dat jij je echt thuis voelt!

Vacature begeleider (20-24 uur, uren in overleg)

Ben jij een gezellige en enthousiaste begeleider die van aanpakken houdt? En kun jij medische zaken signaleren, denk je in mogelijkheden, kun je logisch redeneren, ben je proactief en heb je daarnaast ook nog gevoel voor humor? Dan willen wij jou in ons team! Je komt te werken in een vrij nieuw, zelf-organiserend team dat volop in ontwikkeling is. Naast de Karel Doormanstraat , werken we je ook in op de Trompstraat. Zo kunnen we elkaar ondersteunen indien nodig. De ondersteuningsvragen op beide locaties zijn gevarieerd en de bewoners hebben nog een grote mate van zelfredzaamheid.

Je diensttijden zijn doordeweeks van 7.00 tot 15.00 uur of van 14.45 tot 22.00 uur. In het weekend zijn de werktijden van 8:30 tot 15:15 uur of van 15.00 tot 22.00 uur. Enthousiast geworden? Solliciteer nu en vermeld welke locatie jouw voorkeur heeft.

Openstaande vacatures

Begeleider Gehandicaptenzorg
‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’
Vast contract
MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40
Bel me terug Meer informatie

Foto's van Karel Doormanstraat

Meer informatie over Karel Doormanstraat

Voor wie

Voor ouder wordende mannen en vrouwen (60+) met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Een aantal van hen heeft daarnaast te maken met moeilijk(er) verstaanbaar gedrag en/of een lichamelijke aandoening.

Voorzieningen

- 24-uurszorg
- Huiselijke sfeer
- Persoonsgericht, maar toch samen
- Balkon (op straatniveau)

Omgeving

De Karel Doormanstraat ligt in een rustige wijk met de nodige winkels op loopafstand. Dat zijn bijvoorbeeld een sigarenboer, de Lidl en de Action. Vlak in de buurt is een klein parkje, waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Het centrum van Oss ligt op 20 minuten lopen. Het treinstation en de bushalte zijn dichterbij: je loopt er in 10 minuten naartoe.

Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 6
‹ Terug naar het overzicht
Vacatures
Soort ondersteuning
Wonen
Dagbesteding en werk
Creatieve dagbesteding & ambacht
Belevingsgerichte dagbesteding
Doelgroep
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Karel Doormanstraat 30A
5342 TL Oss
  • Karel Doormanstraat
    Karel Doormanstraat 30A
    5342 TL Oss

Accepteer cookies voor chat