Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
10 algemeen 10

8 Oktoberstraat 1 en 3

Aan de 8 Oktoberstraat in Panningen staan twee groepswoningen van Dichterbij. In ieder huis wonen zes ouder wordende mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Wonen


Hou je van gezelligheid? Dan zoek je de andere bewoners en de begeleiding op in de gezamenlijke huiskamer of keuken. Je kunt ook even binnenwippen bij de buren. Daar wonen ook zes cliënten van Dichterbij. Wil je liever even iets voor jezelf doen? Dan trek je je terug in je eigen slaapkamer. Die kun je natuurlijk precies zo inrichten als je zelf wilt. Het kan zijn dat je boven slaapt: daar zijn 2 slaapkamers en een gedeelde badkamer met toilet. Beneden zijn ook nog vier slaapkamers én een gedeelde badkamer en twee wc’s. Achter het huis is een fijne tuin om gezellig te zitten en van de zon te genieten.

Dagbesteding


Je dagen zijn altijd goed gevuld, als je woont aan de 8 Oktoberstraat. Doordeweeks kun je overdag naar de dagbesteding. We kijken samen met jou wat bij je past. In je vrije tijd is er ook van alles te doen. Je kunt bijvoorbeeld bij een zangclubje gaan of kiezen voor een sport. Hou je van bewegen in de buitenlucht? Sluit dan maar snel aan bij de wandelclub. Liever gezellig uit eten? Ga dan mee naar het eetcafé. Je hoort het: je kunt van alles ondernemen. Je familie is van harte welkom om ook mee te gaan. 

Begeleiding


Je krijgt precies de hulp en begeleiding die je nodig hebt. Wat je zelf kunt, mag je natuurlijk zelf doen. Maar sommige dingen vind je misschien wat lastiger. Je persoonlijke verzorging bijvoorbeeld. Of je medicijnen goed innemen. We kijken samen ook welke dingen je leuk vindt om te doen en hoe je fijn met andere mensen om kunt gaan. Heb jij hulp nodig bij heel iets anders of wil je iets nieuws leren? Vertel het ons, dan gaan we samen aan de slag!

Foto's van 8 Oktoberstraat 1 en 3

Meer informatie over 8 Oktoberstraat 1 en 3

Voor wie

Voor ouder wordende mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Voorzieningen

- Gezellige groepswoning met eigen slaapkamer
- 2 gedeelde badkamers
- Veel aandacht voor activiteiten
- Begeleiding op maat
- Dagbesteding in de buurt
- Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Omgeving

De 8 Oktoberstraat ligt midden in een Panningse wijk. In het dorp zijn verschillende winkels en horeca-gelegenheden. Op het dorpsplein wordt iedere zaterdag muziek gemaakt. En heel fijn: je loopt of fietst overal zo naartoe. Wil je toch liever met de bus? Geen probleem: die stopt vlak bij.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 6
Totaal aantal plaatsen 12

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Voor volwassenen (30-49 jaar)
Voor ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
8 Oktoberstraat 1 en 3
5981 GE Panningen
  • 8 Oktoberstraat 1 en 3
    8 Oktoberstraat 1 en 3
    5981 GE Panningen

Accepteer cookies voor chat