Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
9 algemeen 9

Achter de kazerne 17

Achter de Kazerne 17 is een groepswoning voor vier (jong)volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en veel behoefte aan structuur. Bij de woning hoort ook een 1-persoonsappartement.

Wonen


Achter de kazerne 17 heeft twee soorten woonplekken. De woning zelf is bedoeld voor groepswonen. Maar er is ook nog een appartement, voor één persoon.

De groepswoning heeft vier bewoners en hebben daar een grote gezamenlijke woonkamer en keuken. Die zijn heel gezellig en sfeervol. Iedereen heeft ook nog een eigen slaapkamer. Daar moet je de trap voor op, naar de 1e of de 2e verdieping.

Het appartement zit in de voormalige garage van het huis. In deze studio heb je een zitgedeelte, een slaapgedeelte en een keuken, allemaal in één ruimte. En dan apart nog een badkamer en wc. Vanuit de studio loop je makkelijk binnen bij de groepswoning. Voor de gezelligheid, om iets te vragen of om mee te eten.

Dagbesteding en begeleiding


Overdag ga je naar de sociale werkplaats of naar de dagbesteding. Maar ’s middags, ’s avonds en in de weekenden ben je lekker thuis. Dan zorgen we samen voor gezelligheid. Misschien wil je graag iets in je eentje doen? Dat kan: helemaal goed! Of toch liever gezellig samen met anderen? Ook dat kan! Wat ook belangrijk is om te weten: bij Achter de kazerne doen we niet aan verrassingen. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en je staat nergens alleen voor. De begeleiding is altijd in de buurt om iets uit te leggen en om je op weg te helpen. Samen kijken we wat jij graag wilt en wat jij nodig hebt. En dan regelen we dat: klinkt dat niet goed?

Foto's van Achter de kazerne 17

Meer informatie over Achter de kazerne 17

Voor wie

Voor (jong)volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en veel behoefte aan structuur.

Voorzieningen
  • Groepswoning voor 4 personen
  • Appartement voor 1 persoon
  • Veel aandacht voor: structuur, duidelijkheid, voorspelbaarheid
Omgeving

Achter de kazerne 17 ligt in een mooie, fijne buurt. Winkels en het centrum van Panningen zijn dichtbij: je loopt er makkelijk naartoe. Ook in de buurt: de sociale werkplaats en andere voorzieningen.

Aantal open plaatsen 1
Aantal plaatsen per woning 4 + 1
Totaal aantal plaatsen 5

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Voor volwassenen (30-49 jaar)
Voor ouderen (50+ jaar)
Voor jongvolwassenen (18-29 jaar)
Adresgegevens
Achter de kazerne 17
5981 HL Panningen
  • Achter de kazerne 17
    Achter de kazerne 17
    5981 HL Panningen

Accepteer cookies voor chat