Naar inhoud
506 1

Dagbesteding De Schakel

De Schakel is een rustige dagbesteding waar je in je eigen tempo bezig kunt zijn met de dingen waar jij van houdt. Er is bij ons van alles te doen, dus kijken we samen waar jij vandaag zin in hebt. 

Wat kun je doen?

Wil je een spelletje spelen, handwerken, knutselen of kleuren in onze gezellige woonkamer? Vind je het leuk om samen te zingen? Maak je graag een wandeling of een tochtje naar de winkel voor wat boodschappen? Of wil je misschien de gastvrouw van het gebouw een handje helpen bij haar taken?
’s Middags kies je zelf een spelletje, werkje of klusje uit om rustig in je eentje of gezellig in een groepje te doen. En als het even kan, ondernemen we graag gezamenlijke activiteiten met de bewoners van de Laverhof. Weet je wat trouwens ook heel fijn is om af en toe te doen als je bij de Schakel bent? Een bezoekje brengen aan de kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste bij ons in het gebouw!

Foto's van Dagbesteding De Schakel

Meer informatie over Dagbesteding De Schakel

Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65-plus met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Voorzieningen

- Rolstoelvriendelijk
- Invalide toilet
- Lift
- Terras met bewegingstuin
- Bushalte op 1 minuut loopafstand

Omgeving

Dagbesteding de Schakel bevindt zich in Laverhof, locatie Bekkershuis, in hartje Schijndel. Het terrein is vrij van verkeer. De Schakel is goed bereikbaar met vervoer, de bus stopt recht voor de deur. In de omgeving vind je verschillende mooie wandelroutes.


‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Belevingsgerichte dagbesteding
Creatieve dagbesteding & ambacht
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Deken Baekersstraat 83
5482 JD Schijndel
  • Dagbesteding De Schakel
    Deken Baekersstraat 83
    5482 JD Schijndel

Chat met ons