Naar inhoud
1327 Gennep LR 2

Dagbesteding Het Hofke

Warmte, rust, gezelligheid, (huiselijke) sfeer en beleving, daar draait het allemaal om bij dagbesteding Het Hofke. Je vindt ons in het prachtige monumentale pand Huize Lidwina in Schijndel. We werken in een groep van maximaal 8 personen met 2 begeleiders (en eventueel een stagiaire/vrijwilliger), waardoor we volop aandacht hebben voor jouw wensen en behoeften. Je voelt je hier vast op je plek!

Wat kun je bij ons doen?

Wij zijn gericht op datgene wat jij wil doen! Zoals knutselen rondom een thema, muziek maken of koken/bakken. Kun je daar niet aan meedoen of staat je hoofd er een keer niet naar, dan kom je er gewoon lekker bij zitten om te genieten van wat de anderen aan het doen zijn. Andere leuke dingen die je bij ons kunt doen: kleuren, snoezelen, papier snipperen, een dvd kijken, een spelletje spelen, puzzelen, licht arbeidsmatig werk en ga zo maar door! We gaan ook regelmatig samen op pad. Bijvoorbeeld voor een wandeling naar het dierenparkje in de buurt of voor een boodschap bij een supermarkt in de buurt. Doordat onze groep toegang heeft tot de afgesloten binnentuin, kunnen we daar ook even lekker genieten van de zon of even een balletje trappen.

Eten en drinken staat bij ons centraal, we beginnen de dag standaard met koffie/thee en fruit en een praatje over hoe de dag er voor of het weekend is geweest. We bekijken wat we deze dag gaan doen en wat jouw wensen zijn.

Wij hebben een zeer gemengde groep wat de dynamiek onder elkaar zo leuk en uitdagend maakt voor iedereen.

Kom ook bij ons genieten!

Foto's van Dagbesteding Het Hofke

Meer informatie over Dagbesteding Het Hofke

Voor wie

Volwassen mannen en vrouwen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking of een ernstige, meervoudige beperking.

Voorzieningen

- Grote, sfeervolle ruimte met aparte keuken
- Rolstoelvriendelijk
- Invalide toiletten
- Snoezelruimte
- 2 separate slaapkamers met hoog/laagbed
- Afgesloten binnentuin

Omgeving

Dagbesteding Het Hofke zit in het prachtige monumentale pand Huize Lidwina in de wijk Boschweg aan de rand van Schijndel. De bushalte bevindt zich op 10 minuten loopafstand.


‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Belevingsgerichte dagbesteding
Creatieve dagbesteding & ambacht
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Lidwinahof 71
5481 HL Schijndel
  • Dagbesteding Het Hofke
    Lidwinahof 71
    5481 HL Schijndel

Chat met ons