Naar inhoud
233 - Gennep

Merodestraat 37-39

Twee huizen aan elkaar vast: hoe leuk is dat! In beide groepswoningen aan de Merodestraat is het fijn wonen voor (jong)volwassenen en ouderen met een ernstige verstandelijke beperking. 

Hoe ziet ons huis eruit?

De Merodestraat ligt midden in een leuke wijk. De huisnummers 37 en 39 zijn met elkaar verbonden. Ze hebben allebei een grote woonkamer, keuken en badkamer met bad en douche. Natuurlijk heb je ook een eigen plekje: je mag je slaapkamer inrichten zoals je zelf wilt.

Hoe beleven wij samen een fijne dag?

We zorgen met elkaar voor een warme sfeer. We kijken ieder moment van de dag naar wat jij wilt, wat je nodig hebt en wat je kunt. Wil je iets vertellen of vragen, maar kun je de woorden niet vinden? De begeleiders gebruiken picto's, foto's en iPads om te zorgen dat jullie elkaar tóch goed begrijpen.

Jouw dagbesteding

Doordeweeks kun je bij dagbesteding Meerschot kiezen uit veel leuke, belevingsgerichte activiteiten. We gaan ook graag samen naar buiten, even lekker naar het dorp of een rondje door de wijk.

Welke begeleiding krijg je?

Je begeleiders zorgen dat jij een zo fijn mogelijk leven hebt, in een vertrouwde en veilige omgeving. Zij helpen jou om jezelf en de wereld om je heen te ontdekken. Je begeleiders kijken steeds goed naar wat jij wilt, nodig hebt en kunt. Misschien ben je soms boos of agressief. Dan helpt de begeleiding je om daarmee om te gaan en weer rustig te worden. Je ouders en familie zijn belangrijk voor jou en de begeleiders. Ze zijn dus van harte welkom om langs te komen. Zo'n bezoekje komt nooit onverwachts, want voor jou en je huisgenoten is het fijn om vooraf te weten dat er visite komt.

Foto's van Merodestraat 37-39

'Als je het ons vraagt…'

Meer informatie over Merodestraat 37-39

Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65+ met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen
  • 24-uurs begeleiding en ondersteuning
  • Merode 37: duidelijkheid en structuur
  • Merode 39: belevingsgericht
  • Dagbesteding op loopafstand
  • Speeltuin in de buurt
Omgeving

De Merode ligt aan een doodlopend straatje op 10 minuten lopen van het centrum van Sint-Oedenrode. Voor de woning is een pleintje met parkeermogelijkheden. De Merode is redelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 10

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Merodestraat 37 - 39
5491 BL Sint-Oedenrode
  • Merodestraat 37-39
    Merodestraat 37 - 39
    5491 BL Sint-Oedenrode

Accepteer cookies voor chat