Naar inhoud
13 algemeen 13

Accordeonstraat 10, 12, 14 en 16

In de Accordeonstraat in Uden heeft Dichterbij een bijzondere woonlocatie voor twaalf mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, zeer ernstige meervoudige beperking/meervoudige complexe handicap, moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende problematiek als autisme, epilepsie en niet-aangeboren hersenletsel. De locatie bestaat uit vier sfeervolle, huiselijke woongroepen voor twee tot vier bewoners.

De woongroepen in de Accordeonstraat bieden je een fijne woonplek waar jouw behoeften, wensen en ontwikkeling voorop staan. Je begeleiders zorgen in afstemming met jou voor een zinvolle en prettige invulling van de dag. Zij snappen als geen ander dat je de ene dag misschien wat meer begeleiding nodig hebt dan de andere. Met aandacht en geduld staan ze voor je klaar, ook om je te helpen bij je persoonlijke verzorging en algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Openstaande vacature: Begeleider

Ons leuke en enthousiaste team van de Accordeonstraat is op zoek naar een fijne en flexibele collega die van aanpakken weet. Jij en je collega's zetten onze cliënten op de eerste plaats. Daarbij vinden we de sfeer en collegialiteit belangrijk. We weten elkaar te vinden, Op de Accordeonstraat wonen 12 bewoners in de leeftijd van 23 tot 59 jaar. Het is een zeer diverse doelgroep met verschillende zorg- en ondersteuningsvragen. Hoofdzakelijk ligt de zorgvraag op het begeleiden, daarbij kijkend en aansluiten bij de behoefte van de cliënt. Wil je meer weten over of misschien eens een kijkje nemen op deze locatie? Dan ben je van harte welkom en de koffie staat klaar!

Openstaande vacatures

Begeleider Gehandicaptenzorg
‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’
Vast contract
MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40
Bel me terug Meer informatie
Begeleider Nachtzorg
Zorg jij ervoor dat cliënten ’s nachts lekker kunnen slapen? Vind je droombaan bij Dichterbij!
Vast contract
MBO (niveau 4)
FWG 40 - FWG 45
Bel me terug Meer informatie

Foto's van Accordeonstraat 10, 12, 14 en 16

Meer informatie over Accordeonstraat 10, 12, 14 en 16

Voor wie

Volwassen mannen en vrouwen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, zeer ernstige meervoudige beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende gedragsproblematiek.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag zorg en ondersteuning
Omgeving

Woonlocatie Accordeonstraat ligt in hartje Uden op loopafstand van het gezellige centrum. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur.

Aantal plaatsen per woning Accordeonstraat 10: 4 Accordeonstraat 12: 4 Accordeonstraat 14: 2 Accordeonstraat 16: 2
Totaal aantal plaatsen 12
‹ Terug naar het overzicht
Vacatures
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Hulp
Onderzoek en behandeling
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Adresgegevens
Accordeonstraat 10
5402CJ Uden
  • Accordeonstraat 10, 12, 14 en 16
    Accordeonstraat 10
    5402CJ Uden

Chat met ons