Naar inhoud
Header Oude bosweg dagbesteding 2000 x 550

Oude Bosweg Dagbesteding

De Oude Bosweg is een dagbesteding in een karakteristieke boerderij waar geen dieren zijn. Op het terrein is ook een woonlocatie van Dichterbij. Daarnaast bieden we jongeren met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om vanuit school stage bij ons te lopen.

Op de Oude Bosweg is altijd wat te doen en te beleven. De dagbesteding is opgedeeld in 3 groepen. We hebben een wasserij, een handwerk/creatieve ruimte, een ruimte waar we met hout werken en we verrichten tuinonderhoud (zowel intern als extern). Rondom de Oude Bosweg liggen een grasveld, een tuin, een moestuin en een pluktuin. Elk seizoen voelt, ruikt en proeft weer anders en brengt andere activiteiten met zich mee. Onze dagbesteding is heel gevarieerd, waarbij we wel werken met een duidelijke structuur.

Je kunt bij ons deelnemen aan groepsactiviteiten maar we bieden vooral ook individuele activiteiten en prikkelarme bezigheden aan. De nadruk ligt op beleven, ontwikkelen en het onderhouden van de vaardigheden die je geleerd hebt. Lekker bezig zijn op jou tempo, plezier hebben in wat je doet, genieten van de stappen die je zet, dat vinden wij belangrijk. We stemmen je programma altijd af op jouw behoeften en wensen, samen met jou, je verwanten en eventueel met je andere begeleiders.

Foto's van Oude Bosweg Dagbesteding

Meer informatie over Oude Bosweg Dagbesteding

Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 tot 65 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblemen.

Voorzieningen
 • Wasruimte
 • Handwerkruimte
 • Slechtweerruimte
 • Houtwerkfaciliteiten
 • Kantine
 • Individuele rustruimtes
 • Grasveld en tuin
 • Moestuin en pluktuin
 • Parkeerplaatsen
Omgeving

De dagbestedingslocatie is gevestigd in een boerderij in het buitengebied van Uden, vlakbij de ‘Bedafse bossen’ en achter hotel Event Resort de Vrije Teugel. Langs ons terrein liggen onder meer boomgaarden en een aardbeienveld. In het gebied rondom de boerderij kan veilig worden gewandeld, bijvoorbeeld naar de bossen. De Oude Bosweg is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Het is een klein kwartiertje fietsen naar het winkelcentrum van Uden.

Website https://www.instagram.com/dagbestedingoudebosweg/

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Belevingsgerichte dagbesteding
Groene dagbesteding
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Oude Bosweg 2
5406TR Uden
 • Oude Bosweg Dagbesteding
  Oude Bosweg 2
  5406TR Uden

Chat met ons