Naar inhoud
2 algemeen 2

't Steeghje

Elke dag zelf kiezen wat je gaat doen? Bij dagbestedingslocatie ’t Steeghje kijken we samen met jou welke activiteit we vandaag gaan ondernemen. Heb je vandaag zin om te gaan wandelen door Uden, of ben je liever creatief bezig? We hebben ook altijd zin in een spelletje of drinken samen gezellig een kopje koffie.

Bij ’t Steeghje kunnen ouder wordende mannen en vrouwen met een verstandelijke beperking in een veilige, vertrouwde omgeving vijf dagen per week terecht voor dagbesteding in een gezellig woonhuis in Uden. De locatie heeft een eigen tuin waar je met mooi weer van kunt genieten, maar je kunt ook heerlijk ontspannen in een van de rustruimtes binnenshuis. Altijd al een huisdier willen hebben? Bij ’t Steeghje mag je helpen met het verzorgen van het konijn! Als het kan, gaan we lekker naar buiten en fietsen we een mooi rondje door het dorp heen. Ben je creatief of graag met je handen bezig, dan kun je je eigen gemaakte spullen verkopen in onze verkoopkast. De keuze is aan jou! Samen zorgen we voor een fijne dag vol beleving!

Foto's van 't Steeghje

Meer informatie over 't Steeghje

Voor wie

Ouder wordende mannen en vrouwen met een verstandelijke beperking, functionerend op verschillend niveau.

Voorzieningen
 • Vijf dagen per week dagbesteding
 • Zeven en half uur per dag begeleiding en ondersteuning
 • Zorg voor kleine huisdier, een konijn
 • Creatieve producten in de verkoopkast
 • Bezoek van miMakker
 • Rustruimte
Omgeving

’t Steeghje is een locatie in een woonhuis in Uden waar verschillende activiteiten ondernomen kunnen worden, zoals knutselen, mozaïeken of handwerken, maar ook fietsen, dansen of bloemstukjes maken. Achter het woonhuis is een terras, waar in de zomer ook veel activiteiten plaatsvinden. 

Aantal open plaatsen 3
Totaal aantal plaatsen 10

‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Dagbesteding en werk
Belevingsgerichte dagbesteding
Doelgroep
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Muziekplein 112
5402 VC Uden
 • 't Steeghje
  Muziekplein 112
  5402 VC Uden