Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
10 algemeen 10

Bosven

Bosven is een woonlocatie midden in rustige woonwijk ‘Het Ven’ in Veghel. De locatie bestaat uit twee eengezinswoningen, een tweepersoonsappartement en een ruime woning op de begane grond van het appartementencomplex. De woningen zijn allemaal voorzien van een gezamenlijke woonkamer en keuken. Op de buitenplaats kun je heerlijk zitten of een praatje maken met je medebewoners of met de buurt.

Ook al wonen we in verschillende huizen, we kennen elkaar allemaal. We drinken daarom graag samen een kopje koffie of genieten van een lekker hapje. Maar als je liever even op je eigen kamer wilt zijn, dan is dat ook goed. Overdag ga je naar de dagbesteding ‘Arbeid en activiteiten het Ven’. Of naar ‘De Vleugel’ in Veghel, ‘Ons Boerderijke’ in Eerde of ‘De Tonniejehoeve’ in Heeswijk-Dinther. We zoeken samen naar een dagbesteding die bij jou past.

In de buurt van Bosven is het lekker rustig. Het centrum van Veghel is tien minuutjes fietsen, dus je kunt daar gezellig winkelen of een ijsje eten. Iets dichter bij huis zijn er verschillende speeltuintjes, een jeu-de-boulesbaan, het Geerbosch en het sportpark.


Voor wie

Op locatie Bosven wonen mannen en vrouwen van 18 tot 90 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking, die redelijk mobiel zijn.

Bosven 92 kan de woning worden van een geheel nieuwe woongroep.

Voorzieningen
 • 24-uurszorg
 • Nachtzorg
 • Oproepknop
 • Dagbesteding in de buurt
 • Tuin
 • Begane grond en/of lift
Omgeving

Bosven is een woonlocatie midden in de rustige woonwijk ‘HetVen’ in Veghel, in een groene omgeving. Het centrum van Veghel ligt op ongeveertien minuten fietsen. De dichtstbijzijnde supermarkt en bushalte zijn ongeveer vijfminuten fietsen. Het dorp Uden ligt op 5 kilometer afstand. Vanaf het Bosvenben je binnen één minuut op de snelweg naar Uden.

Aantal open plaatsen 1
Totaal aantal plaatsen 12

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Veghel
Soort ondersteuning
Begeleid wonen
Wonen
Doelgroep
Voor volwassenen (30-50 jaar)
Voor ouderen (50-65+ jaar)
Adresgegevens
Bosven 26, 27, 91 en 92
5464 NA Veghel
 • Bosven
  Bosven 26, 27, 91 en 92
  5464 NA Veghel

Chat met ons