Naar inhoud
10 algemeen 10

Bosven

Ben je 18? Of 38? Of 78? Je leeftijd maakt niet uit op locatie Bosven: je kunt er sowieso fijn wonen. Wat is voor jou de fijnste plek? Op Bosven hebben we 2 eengezinswoningen, 1 appartement voor twee personen én nog een ruime woning op de begane grond. Wat past bij jou?  

Hoe woon je op Bosven?

Ook al wonen we in verschillende huizen, we kennen elkaar allemaal. We drinken daarom graag samen een kopje koffie of genieten van een lekker hapje. Maar als je liever even op je eigen kamer wilt zijn, dan is dat ook goed. 

Wat doe je overdag?

Overdag ga je naar de dagbesteding. Dat kan bijvoorbeeld bij 't Ven of bij De Vleugel. Of misschien passen Ons Boerderijke of De Tonniejehoeve beter bij jou. We zoeken samen naar een dagbesteding die bij jou past.

Wat doe je in je vrije tijd?

Genoeg leuke dingen in de buurt van Bosven! Stap maar op de fiets en ga gezellig naar het centrum van Veghel. Daar kun je fijn winkelen of even een ijsje eten. Blijf je liever dichter bij huis? Dat kan ook. Er zijn verschillende speeltuintjes in de buurt. En een jeu-de-boulesbaan. Je loopt ook zó naar het Geerbosch en naar het sportpark. 

Welke begeleiding krijg je?

De begeleiders staan al vroeg in de ochtend voor je klaar. Ze helpen je dan met de dingen die je niet alleen kunt. En ondertussen maken ze een gezellig praatje. Als je thuiskomt van de dagbesteding vangt de begeleiding je weer op. Na het eten is er tijd voor een gesprekje, een wandeling of om even samen je kamer te poetsen. 

'Als je het ons vraagt…'

Meer informatie over Bosven

Voor wie

Voor (jong)volwassenen en ouderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Voorzieningen
  • 24-uurszorg
  • Oproepknop
  • Dagbesteding in de buurt
  • Tuin
  • Begane grond en/of lift
Omgeving

Bosven is een woonlocatie midden in de rustige woonwijk ‘HetVen’ in Veghel, in een groene omgeving. Het centrum van Veghel ligt op ongeveer tien minuten fietsen. De dichtstbijzijnde supermarkt en bushalte zijn ongeveer vijf minuten fietsen. Het dorp Uden ligt op 5 kilometer afstand. Vanaf het Bosven ben je binnen één minuut op de snelweg naar Uden.

Totaal aantal plaatsen 12

Foto's van Bosven


‹ Terug naar het overzicht
Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Ouderen (50+ jaar)
Adresgegevens
Bosven 26, 27, 91 en 92
5464 NA Veghel
  • Bosven
    Bosven 26, 27, 91 en 92
    5464 NA Veghel

Chat met ons