Naar inhoud

Feest! Een nachtje logeren op je tweede woonplek.

Kinderen - Nijmegen - header

Logeren voor jongeren

Logeren voor kinderen of jongeren met een verstandelijke beperking

Een paar dagen weg uit je eigen huis. Uit logeren. Omdat je net als andere kinderen weleens een nachtje (of twee, of drie, of …) ergens anders wilt slapen. Omdat je leeftijdsgenoten wilt leren kennen. Of omdat het prettig is voor je ouders als wij ze wat zorg uit handen nemen. Kom gezellig logeren bij Dichterbij! Dichterbij heeft logeerhuizen voor de weekenden en de vakanties. Hier kun je de hele dag lekker met leeftijdsgenootjes spelen, sporten, eten en … logeren natuurlijk!

Onze logeerhuizen zijn knus en veilig ingericht voor kinderen en jongeren met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking. Ook als je intensieve en/of medische zorg nodig hebt, ben je natuurlijk van harte welkom.

14827 - Oeffelt portret

Weekendopvang

Vind je logeren nog een beetje spannend, maar speel je wel graag met andere kinderen? Bij de weekendopvang van Dichterbij doen we op zaterdag en zondag vanaf 9 uur de hele dag alleen maar leuke dingen. Terwijl je ouders nog met de begeleiders afspreken hoe laat ze je weer komen halen, ben jij allang aan het bouwen, tekenen, puzzelen, kleien, dansen, springen, glijden, ... Er is zo veel te doen! Kom je ook?.

10213 - 12161 - 17203 - Oeffelt

Buitenschoolse dagopvang

Na school nog lekker even met klasgenootjes en andere leeftijdgenootjes spelen? Het kan bij de buitenschoolse opvang. Je krijgt er de begeleiding die je nodig hebt en er is altijd wel iets leuks te doen. In de weekenden en vakanties worden er vaak gezellige uitjes georganiseerd. Naar het bos, de speeltuin, zwemmen... Zorg dat je erbij bent!

Vakantiedagopvang

Ben jij dol op vakantie? Of vind je de vakantie eigenlijk een beetje te lang duren? In beide gevallen kun je maar het beste naar de vakantieopvang van Dichterbij komen. We hebben verschillende locaties voor dagopvang tijdens de schoolvakanties waar je je geen moment hoeft te vervelen.