Naar inhoud
1015 - Grave - header

Meierij 44

De Meierij 44 is een mooie woonlocatie aan De Dommel in Sint-Oedenrode. Hier wonen zes ouder wordende bewoners met een intensieve zorgvraag. Het gebouw maakt deel uit van het verzorgingstehuis Odendael. In het pand zijn ook een huisarts, de bloedprikpoli en welzijn Meijerij gevestigd.

Woon je bij Meijerij 44, dan heb je een ruime slaapkamer met eigen badkamer (toilet, wastafel en douche). Daarnaast is er een grote, gezamenlijke badkamer met een speciaal bad waarvan de zijwand open kan om er gemakkelijk in te stappen. Het bad is ook in te stellen voor zitten en liggen. De gezamenlijke woonkamer en zitkeuken hebben we gezellig ingericht. Hier eten we samen, kijken we tv, spelen we een spelletje, drinken we koffie en kletsen we heel wat af.

Verzorgingshuis Odendael heeft een aantal faciliteiten waarvan wij dankbaar gebruikmaken, zoals het Atrium (de gezamenlijke ruimte), restaurant De Ontmoeting, een winkeltje en een kapsalon. Ook worden er activiteiten georganiseerd waar je als bewoner van de Meijerij aan kunt deelnemen, bijvoorbeeld kienen, zingen in het koor en biljarten.

Bij de Meijerij zijn de buitendeuren gesloten, maar bewoners die zelfstandig naar buiten kunnen en mogen, krijgen een eigen sleutel. Je familie en vrienden zijn natuurlijk van harte welkom om je op te zoeken.Voor wie

Ouder wordende mannen en vrouwen vanaf 50 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking of zeer ernstige meervoudige beperkingen. De bewoners gaan lichamelijk sterk achteruit en hebben een intensieve zorgvraag. Een aantal van hen heeft dementie.

Voorzieningen
  • 24-uurs zorg
  • Brede gangen en deuren; rolstoeltoegankelijk
  • Tillift
  • Aangepaste badkamer
Omgeving

De woning staat aan het eind van een doodlopende straat met veel parkeermogelijkheden. Het centrum van St. Oedenrode, met leuke winkels en horecagelegenheden, ligt op loopafstand. Net als het sportpark waar De Dommel doorheen stroomt. In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken. Meijerij 44 is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 6
Totaal aantal plaatsen 6

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Sint-Oedenrode
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Meierij 44
5492CC Sint-Oedenrode
  • Meierij 44
    Meierij 44
    5492CC Sint-Oedenrode