Naar inhoud

Als je het Elly vraagt

10280 - Grubbenvorst

Elly

Elly heeft in haar leven heel wat te verduren gehad. Om haar pijn wat te verzachten zocht zij haar toevlucht in drank. Natuurlijk had zij ook dromen, zoals iedereen die heeft. Wat zou ze graag in een dorp wonen en van betekenis zijn voor anderen! Maar …

10280 - Grubbenvorst (3)
10280 - Grubbenvorst (2)

Maar wat? Op een dag besloot Elly: tot hier en niet verder! Ze wilde ervoor gaan, haar dromen najagen, en vroeg haar begeleiders van STEVIG om haar daarbij te helpen. Dat deden zij maar al te graag. Elly was zó gemotiveerd!
Van haar begeleiders leerde Elly dat het fijn is om je te uiten. Om haar twijfels en zorgen bespreekbaar te maken, zodat anderen begrijpen waar ze mee zit en hoe het met haar gaat. Ze heeft ontdekt dat het goed is om te praten – veel beter dan vluchten in drank. En Elly weet: als ze even wat minder stevig in haar schoenen staat, staan haar begeleiders voor haar klaar. Zij kennen haar en weten precies wat ze nodig heeft. Een luisterend oor, een bemoedigend woord of praktische hulp. Dat geeft haar vertrouwen en houvast.

Elly heeft een moeilijke tijd achter zich kunnen laten. Met de hulp van haar begeleiders, maar in de eerste plaats door er zelf haar schouders onder te zetten. De belangrijkste les die ze heeft geleerd: grijp je kansen. Je wordt er echt gelukkig van!


Bekijk ook eens de verhalen van Gustavo, Theo, Rob en Rick

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.
Logo Als je het mij vraagt

'Als je het mij vraagt' is de manier waarop medewerkers van Dichterbij jou leren kennen. Om erachter te komen wat jij wilt. Dat merk je doordat we naar je luisteren en met jou praten. Ook met de mensen die bij jou horen, zoals je familie. Zo kunnen we jou nog beter helpen met een fijn leven. Lees meer over onze werkwijze 'Als je het mij vraagt'. En laat je inspireren door de verhalen van andere cliënten. Volg ons ook op onze populaire facebookpagina.