Naar inhoud
524 13434 Horst Header

Ontmoet Dichterbij

Maak kennis met Dichterbij

Wil je meer weten over werken met mensen met een verstandelijke beperking? Of ben je nieuwsgierig naar onze woonmogelijkheden? Kom kennismaken op een van onze ontmoetingsdagen. Je kunt vragen stellen aan medewerkers en cliënten, filmpjes bekijken en meer te weten komen over opleidingstrajecten. Dichterbij heeft diverse vacatures, ook dichtbij je woonplaats.

Hieronder vind je een overzicht van de komende ontmoetingsdagen in Horst en Velp (NB)

Maak kennis met Dichterbij

Wil je meer weten over werken met mensen met een verstandelijke beperking? Of ben je nieuwsgierig naar onze woonmogelijkheden? Kom langs op één van onze ontmoetingsdagen! Bekijk hier de sfeerimpressie van een voorgaande editie >>

Ontmoetingsdag 15 maart 2019 Horst

Wil jij bijdragen aan een fijn leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Ben jij op zoek naar een baan bij Dichterbij? Of ben je op zoek naar een leuke plek om te wonen? Of wil je gewoon meer weten over mensen met een verstandelijke beperking?

Kom dan op vrijdag 15 maart naar Horst en ontmoet medewerkers en cliënten van Dichterbij!
We hebben een programma tussen 13.00 en 16.00  uur en je kunt zo binnenlopen. Iedereen is welkom! Vanuit de locatie in Horst (regiokantoor Mikado, Deken Creemersstraat 56) kun je een kijkje nemen in diverse woningen en een dagbestedingslocatie.

Ontmoetingsdag 16 maart 2019 Velp (NB)

Wil jij bijdragen aan een fijn leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Ben jij op zoek naar een baan bij Dichterbij? Of ben je op zoek naar een leuke plek om te wonen?  Of wil je gewoon meer weten over mensen met een verstandelijke beperking?

Kom dan op zaterdag 16 maart naar Velp en ontmoet medewerkers en cliënten van Dichterbij!

We hebben een programma tussen 10:00-16.30 uur en je kunt zo binnenlopen. Het ochtend- en middagprogramma zijn hetzelfde.  Iedereen is welkom! Vanuit de locatie in Velp kun je heel eenvoudig andere locaties van Dichterbij bezoeken (voor vervoer van en naar deze locaties wordt gezorgd).
Als je op zoek bent naar een baan, is dit voor jou een mooie kans. Maak kennis met onze organisatie, praat met medewerkers, mensen van HR, praktijkopleiders. Wie weet, heb jij op het eind van de dag zicht op een prachtbaan!

Programma

Zowel ’s ochtends als ’s middags bieden we een afwisselend programma.
Ochtend:
10.00 uur: start locatie Velp (Beukenlaan 9): informatie in infostands.
Vanaf 10.45 uur locatie bezoek naar keuze (voor vervoer wordt gezorgd)
12.30 uur: terugkeer startlocatie en gelegenheid voor gesprekken met diverse medewerkers
13.30 uur einde ochtendprogramma

Middag:
13.30 uur: start locatie Velp (Beukenlaan 9): informatie in infostands.
Vanaf 14.15 uur locatie bezoek naar keuze (voor vervoer wordt gezorgd)
15.45 uur: terugkeer startlocatie en gelegenheid voor gesprekken met diverse medewerkers
16.30 uur. Einde programma