Naar inhoud
524 13434 Horst Header

Ontmoet Dichterbij

Maak kennis met Dichterbij

Wil je meer weten over werken met mensen met een verstandelijke beperking? Of ben je nieuwsgierig naar onze woonmogelijkheden? Kom kennismaken op een van onze ontmoetingsdagen. Je kunt vragen stellen aan medewerkers en cliënten, filmpjes bekijken en meer te weten komen over opleidingstrajecten. Dichterbij heeft diverse vacatures, ook dichtbij je woonplaats.

De volgende ontmoetingsdag vindt plaats op vrijdag 17 mei in Gennep.

Je kunt vragen stellen aan medewerkers en cliënten, filmpjes bekijken, een kijkje nemen in woningen en meer te weten komen over onze opleidingstrajecten. Je bent van harte welkom tussen 13:00 en 16:00 uur op Zwerfheide 2 in Gennep. Werkzoekenden, scholieren, cliënten, verwanten, buurtbewoners, belangstellenden; de ontmoetingsdag is voor iedereen! 

Bezoek onze info stands


Tijdens de Ontmoetingsdag kun je kennismaken met medewerkers van Dichterbij. Bij de volgende stands ben je van harte welkom voor een praatje:

  • Cliëntservice: Matching van cliënten en woningen/locaties
  • Wervingsbureau: Op zoek naar een leuke baan bij Dichterbij?
  • Werkend leren en stages: Over alle soorten opleidingstrajecten binnen Dichterbij voor een scholier (stages) tot professional die een carrièreswitch wil maken.
  • E-health: Verbaas je over alle technologische toepassingen die het leven van cliënten leuker maken.
  • De cliënten van Dichterbij: Meer informatie (o.a. films) over de zorg voor specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld kinderen en jeugd. 
  • Vrijwilligerswerk: we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers!
  • Nachtzorg en zorgcentrale (onze ogen en oren)

Bezoek de woningen

Nieuwsgierig naar hoe onze cliënten wonen? Tijdens de Ontmoetingsdag kun je aan een aantal woningen bezoeken door deel te nemen aan een rondleiding. De tijdstippen van deze rondleidingen zijn van 13.30 toto 15.00 uur. De rondleidingen starten bij één van de drie vertrekpunten ("bushaltes") in het Grand café. Hier vind je ook meer informatie over de woningen/afdelingen en cliënten die we bezoeken.

Meer weten over de Ontmoetingsdag op 17 mei? Bel (088-7540000) of mail (info@dichterbij.nl) ons!

Maak kennis met Dichterbij

Wil je meer weten over werken met mensen met een verstandelijke beperking? Of ben je nieuwsgierig naar onze woonmogelijkheden? Kom langs op één van onze ontmoetingsdagen! Bekijk hier de sfeerimpressie van een voorgaande editie >>