Naar inhoud
1015 - Grave - header

Peellandstraat

In de Peellandstraat in het centrum van Veghel heeft Dichterbij een mooie woonlocatie met drie verdiepingen. Zowel op de eerste als tweede etage zijn zes moderne appartementen ingericht rondom een gezamenlijke keuken en woonkamer. Elke bewoner heeft een eigen woonkamer, keukentje, slaapkamer en badkamer.

Kom je hier wonen, dan leer je met ondersteuning van de begeleiding alle vaardigheden die nodig zijn om je eigen huishouden te runnen en goed voor jezelf te zorgen. Denk aan koken en andere huishoudelijke taken, maar ook aan het uitbreiden van je sociale netwerk. Je woont dus zo zelfstandig mogelijk, maar kunt hier ook altijd de gezelligheid en geborgenheid van de groep opzoeken.

Op de derde verdieping zijn vier eenpersoonsappartementen. Deze bewoners krijgen een-op-een-begeleiding gericht op zelfstandigheid. Ook vind je hier het gezamenlijke dakterras waar het bij mooi weer goed toeven is.

De winkels in het centrum zijn op loopafstand; handig voor je boodschappen. Ook bevinden zich verschillende locaties voor dagbesteding in de buurt van het appartementencomplex, waaronder een gezellige lunchroom.

Bewoners van de Peellandstraat hebben 24-uur zorg. Dat betekent dat je met je telefoon of de oproepknop op elk moment van de dag iemand kunt bereiken voor zorg of ondersteuning.Voor wie

De appartementen aan de Peellandstraat worden bewoond door mannen en vrouwen van 18 jaar tot 50+ met een lichte verstandelijke beperking en bijkomend sterke gedragsproblemen.

Voorzieningen
  • 24-uurs zorg en begeleiding
  • Gezamenlijke keuken en woonkamer
  • Gezamenlijk dakterras
Omgeving

Peellandstraat is een woonlocatie in hartje Veghel. De winkels zijn op vijf minuten loopafstand en ook een aantal locaties voor dagbesteding bevinden zich om de hoek. De appartementen zijn goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 1
Totaal aantal plaatsen 16

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Veghel
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Peellandstraat 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60
5461GX Veghel
  • Peellandstraat
    Peellandstraat 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60
    5461GX Veghel
Ik heb een vraag Ik meld mij aan