Naar inhoud
1015 - Grave - header

Pottenbakker

Bij de Pottenbakker in Milsbeek is het fijn wonen. Je hebt een zelfstandige woning waar je zorg en begeleiding krijgt die nauwkeurig worden afgestemd op jouw zorgvraag, wensen en mogelijkheden. Wat je zelf kunt, doe je zelf, heb je hulp nodig, dan zijn wij er voor je.

Bij de Pottenbakker vind je rust, veiligheid en geborgenheid. Hier kun je je leven inrichten zoals jij dat prettig vindt. Wil je vandaag je eigen gang gaan in je appartement, dan doe je dat lekker. Vind je het leuk om een gezamenlijke of individuele activiteit op te pakken? Laten we eens kijken waar je zin in hebt. We maken van elke dag een gezellige dag, voor jou alleen en voor ons samen.

De Samenkomst, onze gezamenlijke ruimte is naast ons kantoor op de begane grond. Hier kun je altijd binnenlopen voor een praatje en een kop koffie. Ook organiseren we er leuke activiteiten, zoals een eetclubje of een filmavond. Buiten onder de overkapping staat een grote tafel waar we bij mooi weer gezellig kunnen zitten.

Om je ontwikkeling te stimuleren en je gezondheid goed in de gaten te houden, werken we nauw samen met een AVG-arts, gedragsdeskundige, fysiotherapeut, logopedist en ergotherapeut. Ben je in de laatste fase van je leven aangekomen, dan bieden wij je met veel liefde palliatieve en terminale zorg en ondersteuning voor zover dat in ons bereik ligt.Voor wie

Mannen en vrouwen vanaf 50 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking en meervoudige lichamelijke beperkingen. Momenteel heeft de Pottenbakker alleen vrouwelijke bewoners.

Voorzieningen
 • 24 uurs-zorg en begeleiding
 • Eigen appartement + gezamenlijke ruimte
 • Dagbesteding op de groep of in het eigen appartement
 • Plafondlift
 • Hoog-laagbed
 • Douchestretchers
 • Rolstoelvriendelijk
Omgeving

De Pottenbakker ligt in een kinderrijke, jonge wijk in Milsbeek met het Rijkswald op loopafstand. In het dorp is van alles te doen. Er zijn leuke winkels en cafeetjes, verschillende sportverenigingen, twee pottenbakkerijen, er is een gemeenschapshuis en Dichterbij heeft er een groenvoorziening. De Pottenbakker is goed bereikbaar met de fiets en auto. Het is een kleine tien minuten lopen naar de bushalte.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 1
Totaal aantal plaatsen 5

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Milsbeek
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Pottenbakker 36, 38, 44, 46, 48, 50
6596GB Milsbeek
 • Pottenbakker
  Pottenbakker 36, 38, 44, 46, 48, 50
  6596GB Milsbeek