Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer

Maak kennis met onze recruiters

Vacature 7606 Gennep 2

Ontmoet onze recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan. Neem vrijblijvend contact op om jouw loopbaanwensen te bespreken via 088-754 0060, mail of stuur een appje.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers.

Patricia Donders
Maak kennis met Patricia Donders
'Het geeft zoveel energie om een juiste match te maken'

Wat ben ik blij dat ik bij Dichterbij mag werken. Het is dankbaar om collega’s van de zorglocaties te kunnen ondersteunen met het invullen van vacatures. Het geeft zoveel energie om een juiste match te maken. Niet alleen voor mij, maar vooral ook voor de collega’s én natuurlijk de cliënten. Daar doe je het allemaal voor.  Dichterbij is een warme en informele organisatie waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen in jouw eigen tempo.
Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken? Neem dan contact met mij op. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Bel me gerust op 088-754 0060.

Kennismaken en solliciteren in coronatijd

In verband met corona gaat ons maandelijkse koffie-uurtje niet door. We maken uiteraard nog steeds graag kennis met jou! App, mail of bel ons gerust om vrijblijvend kennis te maken.

Voor een overzicht van onze vacatures ga je naar de werken bij pagina. Uiteraard kun je ook een open sollicitatie sturen. Vanwege het coronavirus gelden er maatregelen tijdens het sollicitatieproces. Lees hier meer over wat deze coronamaatregelen voor jou betekenen.

Geen ervaring- of opleiding in de zorg, maar wel een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Neem ook dan contact met ons op. We staan je graag te woord. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Logo Als je het mij vraagt

Dichterbij draagt bij aan een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven
voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een
professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’.
Dat is onze manier om op een positieve waarderende houding gesprekken
te voeren. Met cliënten, maar ook met collega’s. We beloven dat we
kijken naar mogelijkheden.

Accepteer cookies voor chat