Naar inhoud

Stel onze recruiters je vraag

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Maak dan werk van jouw talent bij Dichterbij! Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan. Ook als je nog geen ervaring of opleiding in de zorg hebt, spreken we je graag! 

Neem vrijblijvend contact op om jouw loopbaanwensen te bespreken via 088-754 0060, mail of stuur een appje.

Inge van IJzendoorn
Maak kennis met Inge van IJzendoorn
Een betekenisvol leven voor onze cliënten staat écht centraal binnen Dichterbij

Een betekenisvol leven voor onze cliënten staat écht centraal binnen Dichterbij! Dit zie ik al vanaf mijn eerste werkdag terug in alle lagen van de organisatie.
Tijdens mijn eerste rondleiding werd ik daardoor positief verrast. Eén cliënt is een enorme autofanaat. Hij kreeg daarom een écht auto in zijn achtertuin. Een ander vindt het lastig om in een groep te wonen. Daarom heeft hij een privéwoning op het terrein. Daar kan hij zich terugtrekken.

Ik vind het bijzonder om onderdeel te zijn van deze mooie organisatie. Mijn motivatie? Ervoor zorgen dat er voldoende enthousiast en gedreven personeel in dienst is. Samen hetzelfde doel nastreven.

Wil jij ook onderdeel van Dichterbij uitmaken? Ik ga graag met je in gesprek en ben benieuwd waar jij enthousiast van wordt. Je kunt mij bereiken via 088-754 0060. Graag tot ziens bij Dichterbij!

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's?

Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers.

Bekijk ervaringen
Dichterbij ...en JIJ?

Proef de Dichterbij-sfeer en stel al je vragen tijdens een van onze kennismakingsactiviteiten.

Kom kennismaken

Chat met ons