Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Maak kennis met onze recruiters

Vacature 7606 Gennep 2

Ontmoet onze recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan. Neem vrijblijvend contact op om jouw loopbaanwensen te bespreken via 088-754 0060, mail of stuur een appje.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers.

Ester van Kuppevelt
Maak kennis met Ester van Kuppevelt
'Bijzonder dat ik een steentje mag bijdragen'

Een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar doen we het voor bij Dichterbij. In de directe zorg, maar óók bij het Wervingsbureau. Ik vind het bijzonder dat ik daar een steentje aan mag bijdragen.
Hoe ik dat doe? Door de juiste mensen, met een hart voor Dichterbij en onze doelgroep, aan een mooie baan te helpen. Ik ga met je in gesprek om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn. Jouw wensen staan daarbij centraal.

Ben je benieuwd hoe jij jouw talenten kunt inzetten bij Dichterbij? Neem dan contact met mij op via 088-754 0060.

Kennismaken en solliciteren in coronatijd

In verband met corona gaat ons maandelijkse koffie-uurtje niet door. We maken uiteraard nog steeds graag kennis met jou! App, mail of bel ons gerust om vrijblijvend kennis te maken.

Voor een overzicht van onze vacatures ga je naar de werken bij pagina. Uiteraard kun je ook een open sollicitatie sturen. Vanwege het coronavirus gelden er maatregelen tijdens het sollicitatieproces. Lees hier meer over wat deze coronamaatregelen voor jou betekenen.

Geen ervaring- of opleiding in de zorg, maar wel een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Neem ook dan contact met ons op. We staan je graag te woord. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Logo Als je het mij vraagt

Dichterbij draagt bij aan een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven
voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een
professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’.
Dat is onze manier om op een positieve waarderende houding gesprekken
te voeren. Met cliënten, maar ook met collega’s. We beloven dat we
kijken naar mogelijkheden.

Accepteer cookies voor chat