Naar inhoud

Ontmoet onze recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan. Neem vrijblijvend contact op om jouw loopbaanwensen te bespreken via 088-754 0060, mail of stuur een appje.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers.

Natanja Janssen
Maak kennis met Natanja Janssen
De visie van Dichterbij om vanuit ieders talent te denken, spreekt mij enorm aan.

De zorg heeft altijd een warm plekje bij mij gehad vanaf het moment dat ik op de arbeidsmarkt kwam. De mensen die in de zorg werken, werken zo vanuit hun gevoel en liefde voor de cliënten dat dit mij altijd raakt. En met name in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Met kleine stapjes kun je al grote sprongen maken mét en voor elkaar. 

De visie van Dichterbij om vanuit ieders talent te denken, spreekt mijzelf enorm aan. Voor zowel cliënten als het personeel. Mijn bijdrage hierin? Ik hoop met mijn enthousiasme en positiviteit een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met mij op, 088-754 0060!

Kennismaken en solliciteren in coronatijd

In verband met corona gaat ons maandelijkse koffie-uurtje niet door. We maken uiteraard nog steeds graag kennis met jou! App, mail of bel ons gerust om vrijblijvend kennis te maken.

Voor een overzicht van onze vacatures ga je naar de werken bij pagina. Uiteraard kun je ook een open sollicitatie sturen. Vanwege het coronavirus gelden er maatregelen tijdens het sollicitatieproces. Lees hier meer over wat deze coronamaatregelen voor jou betekenen.

Geen ervaring- of opleiding in de zorg, maar wel een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Neem ook dan contact met ons op. We staan je graag te woord. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Logo Als je het mij vraagt

Dichterbij draagt bij aan een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven
voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een
professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’.
Dat is onze manier om op een positieve waarderende houding gesprekken
te voeren. Met cliënten, maar ook met collega’s. We beloven dat we
kijken naar mogelijkheden.

Accepteer cookies voor chat