Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1

Ontmoet onze recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan. Neem vrijblijvend contact op om jouw loopbaanwensen te bespreken via 088-754 0060, mail of stuur een appje.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers.

Anouk Hermens
Maak kennis met Anouk Hermens
'Empathisch, verbinder en open. Dat zijn talenten die bij mij passen. Welke talenten heb jij?'

Ik ben Anouk en ik werk ruim 20 jaar in deze mooie organisatie. Eerst in de zorg en later bij de ondersteunende diensten. Dichterbij is mijn tweede thuis geworden. Het voelt als een warm bad als ik hier rondloop. Alle medewerkers dragen hun steentje bij om de wens van de cliënten centraal te stellen. Maar niet alleen de cliënt staat centraal. Ook jij hebt wensen en dromen. Ik ga heel graag samen met je op zoek naar jouw tweede thuis om jouw talenten optimaal in te zetten. Dit doe ik door persoonlijk contact met je te zoeken en mijn ervaring vanuit de zorg met je te delen. Daar krijg ik energie van!

Waar krijg jij energie van? Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Bel me gerust op 088-754 0060. Ik ben werkzaam voor de regio Gennep, Grave, Nijmegen, Boxmeer en omliggende dorpen.

Accepteer cookies voor chat