Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1

Ontmoet onze recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan. Neem vrijblijvend contact op om jouw loopbaanwensen te bespreken via 088-754 0060, mail of stuur een appje.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers.

Inge van IJzendoorn
Maak kennis met Inge van IJzendoorn
Een betekenisvol leven voor onze cliënten staat écht centraal binnen Dichterbij

Een betekenisvol leven voor onze cliënten staat écht centraal binnen Dichterbij! Dit zie ik al vanaf mijn eerste werkdag terug in alle lagen van de organisatie.
Tijdens mijn eerste rondleiding werd ik daardoor positief verrast. Eén cliënt is een enorme autofanaat. Hij kreeg daarom een écht auto in zijn achtertuin. Een ander vindt het lastig om in een groep te wonen. Daarom heeft hij een privéwoning op het terrein. Daar kan hij zich terugtrekken.

Ik vind het bijzonder om onderdeel te zijn van deze mooie organisatie. Mijn motivatie? Ervoor zorgen dat er voldoende enthousiast en gedreven personeel in dienst is. Samen hetzelfde doel nastreven.

Wil jij ook onderdeel van Dichterbij uitmaken? Ik ga graag met je in gesprek en ben benieuwd waar jij enthousiast van wordt. Je kunt mij bereiken via 088-754 0060. Graag tot ziens bij Dichterbij!

Accepteer cookies voor chat