Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1

Ontmoet onze recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan. Neem vrijblijvend contact op om jouw loopbaanwensen te bespreken via 088-754 0060, mail of stuur een appje.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers.

Natanja Janssen
Maak kennis met Natanja Janssen
De visie van Dichterbij om vanuit ieders talent te denken, spreekt mij enorm aan.

De zorg heeft altijd een warm plekje bij mij gehad vanaf het moment dat ik op de arbeidsmarkt kwam. De mensen die in de zorg werken, werken zo vanuit hun gevoel en liefde voor de cliënten dat dit mij altijd raakt. En met name in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Met kleine stapjes kun je al grote sprongen maken mét en voor elkaar. 

De visie van Dichterbij om vanuit ieders talent te denken, spreekt mijzelf enorm aan. Voor zowel cliënten als het personeel. Mijn bijdrage hierin? Ik hoop met mijn enthousiasme en positiviteit een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met mij op, 088-754 0060!

Accepteer cookies voor chat