Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1

Recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan.

Susan Landman
Maak kennis met Susan Landman
Onze collega's werken vanuit passie en dat is prachtig!

In de verstandelijke gehandicaptensector werk ik dagelijks met collega’s die hun werk met passie doen. Zij zijn er iedere dag weer voor de cliënten en dragen bij aan een betekenisvol leven voor hen. De ene keer is het een kleine stap in de ontwikkeling van de cliënt en de andere keer is het iets dat een grotere impact heeft op het leven van de cliënt. Heel bijzonder!

De wereld om ons heen ontwikkelt zo snel, dat we soms vergeten te kijken naar wat je echt wilt. Dat vind ik belangrijk om te achterhalen, als ik kandidaten spreek die interesse hebben in werken bij Dichterbij. Ik ga graag het gesprek met jou aan om te kijken wie jij bent, wat je motiveert en wat je gelukkig maakt in je werk.
Heb je interesse in werken bij Dichterbij? Of wil je wat meer informatie over een vacature die je hebt gezien? Bel me gerust op 0614 493 100.

Chat met ons