Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Maak kennis met onze recruiters

Vacature 7606 Gennep 2

Recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers.

Anouk Hermens
Maak kennis met Anouk Hermens
'Empathisch, verbinder en open. Dat zijn talenten die bij mij passen. Welke talenten heb jij?'

Ik ben Anouk en ik werk ruim 20 jaar in deze mooie organisatie. Eerst in de zorg en later bij de ondersteunende diensten. Dichterbij is mijn tweede thuis geworden. Het voelt als een warm bad als ik hier rondloop. Alle medewerkers dragen hun steentje bij om de wens van de cliënten centraal te stellen. Maar niet alleen de cliënt staat centraal. Ook jij hebt wensen en dromen. Ik ga heel graag samen met je op zoek naar jouw tweede thuis om jouw talenten optimaal in te zetten. Dit doe ik door persoonlijk contact met je te zoeken en mijn ervaring vanuit de zorg met je te delen. Daar krijg ik energie van!

Waar krijg jij energie van? Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Bel me gerust op 088-754 0060. Ik ben werkzaam voor de regio Gennep, Grave, Nijmegen, Boxmeer en omliggende dorpen.

Kennismaken en solliciteren in coronatijd

In verband met corona gaat ons maandelijkse koffie-uurtje niet door. We maken uiteraard nog steeds graag kennis met jou! App, mail of bel ons gerust om vrijblijvend kennis te maken.

Voor een overzicht van onze vacatures ga je naar de werken bij pagina. Uiteraard kun je ook een open sollicitatie sturen. Vanwege het coronavirus gelden er maatregelen tijdens het sollicitatieproces. Lees hier meer over wat deze coronamaatregelen voor jou betekenen.

Geen ervaring- of opleiding in de zorg, maar wel een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Neem ook dan contact met ons op. We staan je graag te woord. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Logo Als je het mij vraagt

Dichterbij draagt bij aan een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven
voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een
professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’.
Dat is onze manier om op een positieve waarderende houding gesprekken
te voeren. Met cliënten, maar ook met collega’s. We beloven dat we
kijken naar mogelijkheden.

Chat met ons