Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Maak kennis met onze recruiters

Vacature 7606 Gennep 2

Recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers.

Inge van IJzendoorn
Maak kennis met Inge van IJzendoorn
Een betekenisvol leven voor onze cliënten staat écht centraal binnen Dichterbij

Een betekenisvol leven voor onze cliënten staat écht centraal binnen Dichterbij! Dit zie ik al vanaf mijn eerste werkdag terug in alle lagen van de organisatie.
Tijdens mijn eerste rondleiding werd ik daardoor positief verrast. Eén cliënt is een enorme autofanaat. Hij kreeg daarom een écht auto in zijn achtertuin. Een ander vindt het lastig om in een groep te wonen. Daarom heeft hij een privéwoning op het terrein. Daar kan hij zich terugtrekken.

Ik vind het bijzonder om onderdeel te zijn van deze mooie organisatie. Mijn motivatie? Ervoor zorgen dat er voldoende enthousiast en gedreven personeel in dienst is. Samen hetzelfde doel nastreven.

Wil jij ook onderdeel van Dichterbij uitmaken? Ik ga graag met je in gesprek en ben benieuwd waar jij enthousiast van wordt. Je kunt mij bereiken via 088-754 0060. Graag tot ziens bij Dichterbij!

Kennismaken en solliciteren in coronatijd

In verband met corona gaat ons maandelijkse koffie-uurtje niet door. We maken uiteraard nog steeds graag kennis met jou! App, mail of bel ons gerust om vrijblijvend kennis te maken.

Voor een overzicht van onze vacatures ga je naar de werken bij pagina. Uiteraard kun je ook een open sollicitatie sturen. Vanwege het coronavirus gelden er maatregelen tijdens het sollicitatieproces. Lees hier meer over wat deze coronamaatregelen voor jou betekenen.

Geen ervaring- of opleiding in de zorg, maar wel een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Neem ook dan contact met ons op. We staan je graag te woord. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Logo Als je het mij vraagt

Dichterbij draagt bij aan een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven
voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een
professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’.
Dat is onze manier om op een positieve waarderende houding gesprekken
te voeren. Met cliënten, maar ook met collega’s. We beloven dat we
kijken naar mogelijkheden.

Chat met ons