Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Maak kennis met onze recruiters

Vacature 7606 Gennep 2

Recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan.

Susan Landman
Maak kennis met Susan Landman
Onze collega's werken vanuit passie en dat is prachtig!

In de verstandelijke gehandicaptensector werk ik dagelijks met collega’s die hun werk met passie doen. Zij zijn er iedere dag weer voor de cliënten en dragen bij aan een betekenisvol leven voor hen. De ene keer is het een kleine stap in de ontwikkeling van de cliënt en de andere keer is het iets dat een grotere impact heeft op het leven van de cliënt. Heel bijzonder!

De wereld om ons heen ontwikkelt zo snel, dat we soms vergeten te kijken naar wat je echt wilt. Dat vind ik belangrijk om te achterhalen, als ik kandidaten spreek die interesse hebben in werken bij Dichterbij. Ik ga graag het gesprek met jou aan om te kijken wie jij bent, wat je motiveert en wat je gelukkig maakt in je werk.

Heb je interesse in werken bij Dichterbij? Of wil je wat meer informatie over een vacature die je hebt gezien? Bel me gerust op 088-754 0060.

Hoe kan ik solliciteren?

Wil jij een baan in de zorg waar je echt het verschil kan maken? Voor een overzicht van onze vacatures ga je naar de werken bij pagina. Uiteraard kun je ook een open sollicitatie sturen.

Geen ervaring- of opleiding in de zorg, maar wel een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Neem dan ook contact met ons op. We staan je graag te woord. Onze recruiters zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Onze werkwijze: 'Als je het mij vraagt'

Dichterbij draagt bij aan een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om op een positieve waarderende houding gesprekken te voeren. Met cliënten, maar ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden.

Foto wervingsdag West lr

Ervaringen van onze collega's

Kom eens kennismaken met Dichterbij tijdens ons maandelijkse koffie-uurtje.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Vind je droombaan bij Dichterbij!

Chat met ons