Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Maak kennis met onze recruiters

Vacature 7606 Gennep 2

Recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers.

Emmely Schutten
Maak kennis met Emmely Schutten
Ik heb zoveel respect voor onze begeleiders!

Het is mooi om binnen mijn vakgebied te kunnen bijdragen aan een mooier leven van de cliënten van Dichterbij. Als kind ging ik al vaak mee met mijn moeder, die in de gehandicaptenzorg werkte. Zo is de liefde voor deze branche ontstaan. Ik heb zoveel respect voor onze begeleiders! Als recruiter vind ik het belangrijk dat we kandidaten met een open blik beoordelen op hun kwaliteiten en competenties. Wat ik mooi vind aan Dichterbij is dat er altijd naar mogelijkheden gekeken wordt. Dat geldt uiteraard voor de cliënten, maar zeker ook voor het personeel. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met mij op, 088-754 0060!

Kennismaken en solliciteren in coronatijd

In verband met corona gaat ons maandelijkse koffie-uurtje niet door. We maken uiteraard nog steeds graag kennis met jou! App, mail of bel ons gerust om vrijblijvend kennis te maken.

Voor een overzicht van onze vacatures ga je naar de werken bij pagina. Uiteraard kun je ook een open sollicitatie sturen. Vanwege het coronavirus gelden er maatregelen tijdens het sollicitatieproces. Lees hier meer over wat deze coronamaatregelen voor jou betekenen.

Geen ervaring- of opleiding in de zorg, maar wel een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Neem ook dan contact met ons op. We staan je graag te woord. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Logo Als je het mij vraagt

Dichterbij draagt bij aan een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven
voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een
professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’.
Dat is onze manier om op een positieve waarderende houding gesprekken
te voeren. Met cliënten, maar ook met collega’s. We beloven dat we
kijken naar mogelijkheden.

Chat met ons