Naar inhoud
Vacature 7606 Gennep 2

Recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan.

Dichterbij draagt bij aan een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om op een positieve waarderende houding gesprekken te voeren. Met cliënten, maar ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden.

Wil jij een baan in de zorg waar je echt het verschil kan maken? Voor een overzicht van onze vacatures ga je naar de werken bij pagina. Uiteraard kun je ook een open sollicitatie sturen.

Geen ervaring- of opleiding in de zorg, maar wel een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Neem dan ook contact met ons op. We staan je graag te woord.

Onze recruiters zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Melanie Kaal
Maak kennis met Melanie Kaal
Het is belangrijk dat je een hart voor de zorg hebt

Wil je een baan bij Dichterbij? Dan is het belangrijk dat je een hart voor de zorg hebt. Ik vind mijn werk erg dankbaar. Als een recruiter een betrokken begeleider aanneemt, zorgt dat voor rust op een groep. Voor cliënten, maar ook voor collega’s. Dat geeft voldoening. Door die gedachte doe ik nóg meer mijn best! Daarnaast werf ik ook voor expertise en de ondersteunende diensten. Die veelzijdigheid vind ik prettig. Uiteraard zijn competenties van een kandidaat erg belangrijk, maar de drijfveer is voor mij leidend. Kies jij ook voor de zorg? Neem dan contact met mij op. Ik heet je graag welkom voor een gesprek. Bel je me of app je me, 0611 929 331?

Chat met ons