Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Maak kennis met onze recruiters

Vacature 7606 Gennep 2

Recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan.

Ester van Kuppevelt
Maak kennis met Ester van Kuppevelt
'Bijzonder dat ik een steentje mag bijdragen'

Een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar doen we het voor bij Dichterbij. In de directe zorg, maar óók bij het Wervingsbureau. Ik vind het bijzonder dat ik daar een steentje aan mag bijdragen.
Hoe ik dat doe? Door de juiste mensen, met een hart voor Dichterbij en onze doelgroep, aan een mooie baan te helpen. Ik ga met je in gesprek om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn. Jouw wensen staan daarbij centraal.

Ben je benieuwd hoe jij jouw talenten kunt inzetten bij Dichterbij? Neem dan contact met mij op via 088-754 0060.

Hoe kan ik solliciteren?

Wil jij een baan in de zorg waar je echt het verschil kan maken? Voor een overzicht van onze vacatures ga je naar de werken bij pagina. Uiteraard kun je ook een open sollicitatie sturen.

Geen ervaring- of opleiding in de zorg, maar wel een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Neem dan ook contact met ons op. We staan je graag te woord. Onze recruiters zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Onze werkwijze: 'Als je het mij vraagt'

Dichterbij draagt bij aan een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om op een positieve waarderende houding gesprekken te voeren. Met cliënten, maar ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden.

Foto wervingsdag West lr

Ervaringen van onze collega's

Kom eens kennismaken met Dichterbij tijdens ons maandelijkse koffie-uurtje.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Vind je droombaan bij Dichterbij!

Chat met ons