Naar inhoud
Vacature 7606 Gennep 2

Recruiters

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar je droombaan.

Dichterbij draagt bij aan een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om op een positieve waarderende houding gesprekken te voeren. Met cliënten, maar ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden.

Wil jij een baan in de zorg waar je echt het verschil kan maken? Voor een overzicht van onze vacatures ga je naar de werken bij pagina. Uiteraard kun je ook een open sollicitatie sturen.

Geen ervaring- of opleiding in de zorg, maar wel een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Neem dan ook contact met ons op. We staan je graag te woord.

Onze recruiters zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Jeanine van den Hoogenhoff
Maak kennis met Jeanine van den Hoogenhoff
Mijn werk geeft mij veel voldoening

Een goede match maken geeft mij een goed gevoel. Mijn werk geeft mij veel voldoening. Als een plek is opgevuld, zorgt dat voor een mooier leven voor de cliënten. Daar doe ik het voor! Ik ga voor een persoonlijke benadering. Een gesprek zegt vaak veel meer dan een brief. Samen bespreken we wat jouw droombaan is. Eerlijke, oprechte antwoorden, daar houd ik van. Bovendien kijk ik naar mogelijkheden als ik een cv zie. Niemand is perfect en dat hoeft ook niet. Door vanuit andere perspectieven te kijken, kan er heel veel. Ben jij benieuwd naar Dichterbij? Neem contact met mij op. Ik ontmoet je graag! Je kan me bellen of appen op 0627 180 040.

Chat met ons