Naar inhoud
1015 - Grave - header

Rootven

Aan het Rootven in Veghel vind je acht woningen van Dichterbij waar je individueel of in een groep kunt wonen met 24-uurszorg. Twee van de woningen zijn ingericht voor vier personen met ernstige meervoudige beperkingen. Daarnaast zijn er twee tweepersoonsappartementen voor bewoners met een matige verstandelijke beperking. En dan zijn er nog vier eenpersoonsappartementen voor mensen met een licht verstandelijke beperking die daar zelfstandig wonen met begeleiding.

Alle acht de woningen zijn gezellig en rolstoelvriendelijk ingericht. De doorgangen zijn ruim en de woningen zijn per lift bereikbaar. Woon je in een van de appartementen, dan kun bij mooi weer genieten van het dakterras. De twee woningen hebben een kleine tuin met een schommel. Erg leuk!Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 jaar tot 50+ met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking of zeer ernstige meervoudige beperkingen.

Voorzieningen
 • Wonen met 24-uurszorg
 • Slaapdienst op locatie
 • Lift
 • Rolstoelvriendelijk
 • Kleine tuin of dakterras
 • Hoog-laagbad (in de 4-persoonswoningen)
 • Tilliften aanwezig
Omgeving

Rootven ligt in de rustige, jonge woonwijk het Ven in Veghel, op loopafstand van dagbestedingArbeid en Activiteiten ‘t Ven. In de buurt zijn een aantal speeltuinen en ook het buurtcentrum is te voet goed bereikbaar. Naast het Rootven is een snackbar. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt 1,5 km verderop en het winkelcentrum bevindt zich op ongeveer 2,5 km afstand.

De locatie is goed bereikbaar met de fiets en de auto. Naar de dichtstbijzijnde bushalte is het een klein kwartiertje lopen.

Aantal open plaatsen 1
Aantal plaatsen per woning 2 vierpersoonswoningen 2 tweepersoonsappartementen 4 eenpersoonsappartementen
Totaal aantal plaatsen 16

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Veghel
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Rootven 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8 en 9
5464PM Veghel
 • Rootven
  Rootven 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8 en 9
  5464PM Veghel
Ik heb een vraag Ik meld mij aan