Naar inhoud
1015 - Grave - header

St. Annahof

In het wooncomplex aan de St. Annahof in Uden heeft Dichterbij vijf groepswoningen voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Een aantal bewoners heeft bijkomende gedrags- of psychische problemen.

Woon je bij St. Anna, zoals we deze locatie ook wel noemen, dan kun je voor dagbesteding naar ‘t Atrium, de gezamenlijke ruimte van de St. Annahof. Of misschien blijf je voor dagbesteding, net als een aantal andere bewoners, op de groep. In elk geval hoef je je in en om huis niet te vervelen! We doen er alles aan om je een fijne (oude) dag te bezorgen in je eigen vertrouwde omgeving.

In ‘t Atrium ontmoet je ook andere bewoners van de St. Annahof. Naast de woningen van Dichterbij zijn er in het complex nog veertien aangepaste appartementen voor bewoners met een lichamelijke beperking en 57 appartementen die door de woningcorporatie worden verhuurd. Je woont hier midden in de maatschappij.


Voor wie

Volwassen of ouder wordende mannen en vrouwen met een verstandelijke en soms ook lichamelijke beperking.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
  • Dagbesteding in de eigen woning
  • Dagbesteding in gezamenlijke ruimte ’t Atrium.
Omgeving

Wooncomplex St. Annahof ligt in het centrum van Uden op steenworp afstand van twee supermarkten. Hierdoor is het druk rondom het gebouw, zowel qua verkeer als winkelende buurtgenoten. Het winkelhart van Uden ligt vlakbij, naar het busstation is het ongeveer tien minuutjes lopen.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 4 of 5
Totaal aantal plaatsen 24

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Uden
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Sint Annastraat 23, 35, 39 Meester van Coothstraat 32, 64
5401AN Uden
  • St. Annahof
    Sint Annastraat 23, 35, 39 Meester van Coothstraat 32, 64
    5401AN Uden