Naar inhoud
1015 - Grave - header

De Smaragd

Woonlocatie De Smaragd in Oss bestaat uit twee woongroepen en acht eenpersoonsappartementen. In totaal wonen hier negentien mannen en vrouwen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Kun je zelfstandig goed vooruit, dan is een eigen appartement misschien wel wat voor jou. Je doet dan zo veel mogelijk zelf en krijgt ondersteuning als je daar behoefte aan hebt.

Het is heerlijk wonen bij De Smaragd. De groepswoningen hebben een gezellige, huiselijke woonkamer waar je met elkaar samenkomt voor een spelletje, een tv-programma, een kopje koffie of thee en de maaltijden. Je slaapkamer mag je natuurlijk helemaal inrichten zoals jij dat wil. Heb je een eigen appartement, dan is de inrichting ook helemaal aan jou. En natuurlijk helpen we je graag om er een fijn thuis van te maken.

De omgeving van De Smaragd is lekker rustig en toch kun je er van alles doen. Zo maken we regelmatig een wandeling door de wijk of brengen we een bezoekje aan de kinderboerderij in de buurt. Houd je van dansen, dan zit je hier goed! De dansschool is om de hoek.Voor wie

Mannen en vrouwen met een licht tot matig verstandelijke beperking vanaf 18 jaar tot 50+. Op dit moment is de jongste bewoner eind twintig en de oudste halverwege de zeventig.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
Winkelcentrum en dansschool in de buurt Kleine kinderboerderij in de wijk van een collega Mogelijkheid om deel te nemen aan uiteenlopende activiteiten van buurtcentrum de Hille
Omgeving

De Smaragd bevindt zich in de rustige Osse woonwijk Ussen. Dicht bij de Smaragd is een winkelcentrum, speeltuin, dansschool, kinderboerderij en een buurtcentrum. Er is van alles te doen dus!

Aantal open plaatsen 1
Aantal plaatsen per woning 8 zelfstandige appartementen 1 vijfpersoonsgroepswoning 1 zespersoonsgroepswoning Daarnaast worden er momenteel 4 cliënten ondersteund (ambulant met een vpt- of mpt- indicatie)
Totaal aantal plaatsen 19

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Oss
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Smaragd 36, 37, 38, 40, 42, 44, 46
5345 TM Oss
  • De Smaragd
    Smaragd 36, 37, 38, 40, 42, 44, 46
    5345 TM Oss
Ik heb een vraag Ik meld mij aan