Naar inhoud
1015 - Grave - header

Sneeuwheide 3-9

Aan de Sneeuwheide 3-9 heeft Dichterbij twee bovenwoningen met 24-uurs zorg voor oudere (dementerende) volwassenen. De twee woningen zijn gelijkvloers, ruim van opzet en voorzien van een lift, dus goed toegankelijk met een rolstoel. Tussen de twee woningen in ligt een ruim dakterras waar beide groepen gebruik van maken; een heerlijke plek om in alle rust van de buitenlucht te genieten en om naar de dieren van de naastgelegen kinderboerderij te kijken.


Als bewoner van Sneeuwheide 3-9 heb je een eigen fijne slaapkamer. De knusse woonkamer deel je met je medebewoners. Hier kun je als je thuiskomt van je dagbesteding even uitblazen met een kopje koffie of thee. En natuurlijk kun je hier ’s avonds en in het weekend wat drinken, televisie kijken, een spelletje spelen en samen eten.
Als het kan, maken we graag een wandeling samen. En elk jaar organiseren we een boot- en een huifkartocht voor jou en je familie. Twee leuke dagen om naar uit te kijken!

De begeleiders van Sneeuwheide 3-9 zijn gespecialiseerd in de zorg aan en ondersteuning van ouderen. Ze volgden allemaal de opleiding Ouderenzorg van de HAN en houden de ontwikkelingen in hun vakgebied zorgvuldig bij.Voor wie

(Dementerende) mannen en vrouwen van ongeveer 50 jaar tot 65+ met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking.

Voorzieningen
 • Gelijkvloers
 • Lift aanwezig
 • Hoog/laagbad
 • Douchestoel
 • Tillift
 • 24-uurszorg
Omgeving

Sneeuwheide 3-9 is gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van Gennep naast een kinderboerderij. Op het terrein bevinden zich meerdere locaties en voorzieningen van Dichterbij. De Sneeuwheide is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 1
Aantal plaatsen per woning 2
Totaal aantal plaatsen 10

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Gennep
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Sneeuwheide 3 - 9
6591 RH Gennep
 • Sneeuwheide 3-9
  Sneeuwheide 3 - 9
  6591 RH Gennep
Ik heb een vraag Ik meld mij aan