Naar inhoud
1015 - Grave - header

Sneeuwheide 8 - Dagbesteding

Woon je in een van de negen woningen aan Sneeuwheide, Struikheide of Hezeland, dan hoef je voor je dagbesteding niet ver weg. Bij Sneeuwheide 8 staan vijf dagen in de week drie enthousiaste begeleiders voor je klaar. Hoe vaak en wanneer je komt, spreek je samen met hen af. Een aantal bewoners komt elke middag, anderen een paar dagdelen in de week en weer anderen nemen flexibel deel aan de activiteiten. Ook kun je gebruikmaken van individuele begeleiding, eventueel vanuit jouw eigen woning. Je ziet het: bij Sneeuwheide 8 krijg je dagbesteding op maat.

Sneeuwheide 8 heeft twee activiteitenruimtes. Hier wordt druk geknutseld, gepuzzeld, gekleurd en beleefd. Met beeld en geluid, voetenbadjes en allerlei spelmaterialen worden al je zintuigen geprikkeld. En elke middag kun je genieten van de heerlijke geuren en smaken van de verse soep die gemaakt wordt!

Weet je wat we buiten allemaal doen? We wandelen, halen oud papier en glas op, doen samen boodschappen en als je dat leuk vindt, heb je bij ons de mogelijkheid om paard te rijden. In onze tuin is het trouwens ook fijn. Dankzij de overkapping kunnen we ook als het regent lekker buiten zitten.Voor wie

Voor mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65+ met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag. Op dit moment is de jongste deelnemer 30 jaar.

Voorzieningen
  • Rolstoelvriendelijk; gelijkvloers
  • Aangepaste badkamer met invalidentoilet
  • Inrichting van de dagbesteding is aangepast voor mensen met slecht zicht
  • Omheinde tuin met overkapping en schuurtje
Omgeving

Sneeuwheide 8 ligt op het voormalige Augustinusterrein aan de rand van Gennep. Hier bevinden zich meerdere locaties en voorzieningen van Dichterbij. De Sneeuwheide is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Gennep
Soort ondersteuning
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Sneeuwheide 8
6591 RH Gennep
  • Sneeuwheide 8 - Dagbesteding
    Sneeuwheide 8
    6591 RH Gennep
Ik heb een vraag Ik meld mij aan