Naar inhoud
1015 - Grave - header

Stiemensweg 22-24

Stiemensweg 22-24 is een woongroep voor elf kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Verder is er een gezellige woonkamer met open keuken en een aangepaste badkamer. In de zomer zitten en spelen we graag buiten; we hebben een eigen tuin met terras. De Stiemensweg bevindt zich op loopafstand van de Mikadoschool voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs.

Samen met je ouders of verwanten sta jij altijd centraal in de zorg die wij bieden. We kijken naar wat je kunt, wat je wilt leren en wat je dromen zijn. Daar gaan we samen aan werken: jij, je ouders of verwanten en je begeleiders. Je begeleiders zijn er 24 uur per dag voor je; ‘s nachts heeft altijd een van de begeleiders slaapdienst in de woning. Je familie is welkom om je te bezoeken en natuurlijk kun jij ook op bezoek bij je familie en vrienden. Wel overleggen we altijd even met elkaar op welk moment dit het beste uitkomt.

We werken met een dagprogramma zodat we jouw dag voorspelbaar en inzichtelijk kunnen maken. We vinden het leuk om van alles samen te ondernemen: buiten spelen, voetballen, fietsen, knutselen, spelletjes spelen. En natuurlijk zorgen we er ook voor dat je regelmatig een moment voor jezelf hebt, lekker op je eigen kamer. Over je eigen kamer gesproken: die mag je natuurlijk inrichten zoals jij dat mooi vindt. De Stiemensweg is echt jóuw thuis.Voor wie

Jongens en meiden van 0 tot 30 jaar met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
  • Aangepaste badkamer
  • Rolstoelvriendelijk
  • Op loopafstand van school, dokter, tandarts, fysio
  • Er wordt op de woning samen met de kinderen/jongeren gekookt
Omgeving

De Stiemensweg ligt in een woonwijk met meerdere woonlocaties van Dichterbij. Op loopafstand bevindt zich de Mikadoschool voor (voortgezet) speciaal onderwijs en ook de arts, tandarts, fysio en andere expertise van Dichterbij zijn vlakbij. De dorpskern van Gennep is met de fiets en te voet goed te bereiken. Aan de overkant van de Stiemensweg liggen de kinderboerderij en een groot bos waar we vaak te vinden zijn.

Aantal open plaatsen 3
Aantal plaatsen per woning 6 op 22, 5 op 24
Totaal aantal plaatsen 11

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Gennep
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Stiemensweg 22, 24
6591 MD Gennep
  • Stiemensweg 22-24
    Stiemensweg 22, 24
    6591 MD Gennep