Naar inhoud
1015 - Grave - header

Struikheide 5

Struikheide 5 is een twee-onder-een-kapwoning waar vijf ouder wordende mannen en vrouwen wonen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. Zij hebben hier een rustig en geborgen thuis gevonden; een fijne plek waar zij helemaal zichzelf kunnen zijn.

Alle bewoners hebben een eigen zit/slaapkamer en delen twee badkamers met douche, toilet en bad. De gezamenlijke woonkamer met open keuken bevindt zich op de begane grond. De eerste verdieping, die bereikbaar is met een lift, heeft ook een ruime (woon)kamer.

Als bewoner van Struikheide 5 word je liefdevol en intensief verzorgd, begeleid en ondersteund. We werken met een duidelijke structuur en dagindeling in een prikkelarme omgeving. Zo bieden we je de rust, regelmaat en balans waarbij jij je het prettigst voelt en het beste tot je recht komt. Op doordeweekse dagen bezoek je de dagbesteding, op alle andere momenten zijn je begeleiders er in de woning voor je.Voor wie

Mannen en vrouwen van 40 tot 70 jaar met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking.

Voorzieningen
  • Rolstoelvriendelijke woonlocatie met lift
  • Eigen zit/slaapkamers (ca. 16m2)
  • Omheinde en afgesloten tuin
Omgeving

Struikheide 5 ligt in een rustige woonwijk op het voormalig terrein van de Augustinusstichting waar voornamelijk woningen van Dichterbij staan. Een locatie voor dagbesteding, een kinderboerderij en (para)medische diensten bevinden zich in de directe omgeving. De afstand tot het centrum van Gennep en het openbaar vervoer is ongeveer 500 meter.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 5

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Gennep
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Struikheide 5
6591 RS Gennep
  • Struikheide 5
    Struikheide 5
    6591 RS Gennep