Naar inhoud
1015 - Grave - header

Talita Koemi

Talita Koemi is een kleurrijke en sfeervolle school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in Nijmegen. Na de laatste les komen een aantal leerlingen van de school naar de naschoolse opvang van Talita Koemi. Ook leerlingen van andere so- en vso-scholen kunnen zich hiervoor aanmelden. We hebben een aparte groep voor kinderen die intensieve zorg nodig hebben.

Bij Talita Koemi krijg je volop de gelegenheid om te ontdekken en te leren. We horen graag van jou wat je leuk vindt om te doen en helpen je om ook nieuwe activiteiten te ondernemen. Houd je van spelletjes, buiten spelen, sporten, muziek maken, koekjes bakken en knutselen, dan ben je bij ons helemaal op je plek.

Wat we ook graag doen: samen boodschappen, naar een speeltuin in de buurt of een bezoekje brengen aan de kinderboerderij in het park om de hoek. Veder hebben we een snoezelruimte en leven we ons regelmatig uit in de gymzaal van de school. In de vakanties hebben we tijd voor speciale uitstapjes; dan gaan we bijvoorbeeld lekker naar het bos, de bios of het zwembad.

Bij Talita Koemi geven we je met alle liefde de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. Als de situatie daar om vraagt, horen we van je leerkracht hoe het vandaag op school gegaan is. Daar kunnen we dan rekening mee houden of nog even aandacht aan besteden. Als jij een fijne dag hebt, is onze missie geslaagd!Voor wie

De naschoolse opvang van Talita Koemi is er voor zeer moeilijk lerende kinderen van 4 tot 18 jaar met een verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek.

Voorzieningen
  • Opvang in de klaslokalen van school
  • Gebruik van twee schoolpleinen
  • Gymzaal
  • Snoezelruimte
  • Rolstoeltoegankelijk
Omgeving

De naschoolse opvang van Talita Koemi is in het gebouw van de gelijknamige school in Nijmegen. De school staat in een groene omgeving, op loopafstand van het Goffertpark. Talita Koemi is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.

Website http://www.talita-koemi.nl
Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Nijmegen
Soort ondersteuning
Dagopvang voor kinderen
Adresgegevens
Burgemeester Daleslaan 1
6532CL Nijmegen
  • Talita Koemi
    Burgemeester Daleslaan 1
    6532CL Nijmegen
Ik heb een vraag Ik meld mij aan