Naar inhoud
1015 - Grave - header

Wat wilt u met Dichterbij bespreken?

Familievereniging Dicht-bij en Dichterbij houden in 2019 bijeenkomsten rondom thema’s die u bezig houden. Bepaal uw keuze en meld u nu aan!

Zit u met een dilemma over de zorg voor uw familielid bij Dichterbij? Of wilt u graag in gesprek over een specifiek aspect van die zorg? Meld uw vragen en zorgen dan nu aan. Familievereniging Dicht-bij en Dichterbij houden in 2019 in alle vier de regio’s een bijeenkomst rondom thema’s die u bezig houden. De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 27 februari. Alle ouders en verwanten van cliënten van Dichterbij zijn van harte welkom op één van de regiobijeenkomsten. 

Wat kunt u verwachten?

Mevrouw Cecile Stallenberg van de raad van bestuur houdt een presentatie over belangrijke ontwikkelingen in de zorg binnen Dichterbij. Samen met vertegenwoordigers van de familievereniging en Dichterbij kunt u daarna (in groepjes) rond de vooraf ingediende thema’s uw ervaringen en gewenste verbeterpunten met elkaar delen. Aan het eind van de bijeenkomst liggen er concrete zaken die we samen kunnen oppakken om de dienstverlening en dus de kwaliteit van leven van cliënten en hun naasten verder te verbeteren.

U bepaalt de thema’s

Welke onderwerpen we in de bijeenkomsten bespreken, bepaalt u. Wat leeft bij u, wat vindt u belangrijk in de zorg voor uw familielid, waar loopt u tegenaan of welke zorgen wilt u graag met anderen bespreken? U kunt suggesties aandragen in het onderstaande formulier. We kiezen de thema’s die het meeste bij verwanten leven. De overige onderwerpen stellen we op een andere manier aan de orde. Hoe, daarover krijgt u bericht. Hieronder kunt u ook al data en locaties zien, waar de bijeenkomsten zijn. Geef u nu al op voor één van deze bijeenkomsten. Over de gekozen thema’s krijgt u nog bericht. Opgeven kan tot uiterlijk 1 februari 2019.
Ook als u niet aanwezig kunt zijn, mag u thema’s inbrengen. Stuur in dat geval een mail naar communicatie@dichterbij.nl

Bijeenkomsten

Hieronder ziet u een overzicht van de data, tijdstippen en  locaties van de verschillende bijeenkomsten. Kies in het formulier de bijeenkomst uit die het beste bij uw mogelijkheden aansluit. Opgeven kan tot uiterlijk 1 februari 2019
Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel  thema’s aandragen, dat kan. Stuur dan voor 1 februari 2019 een mail naar communicatie@dichterbij.nl

BijeenkomstDatumTijdstipLocatie
Bijeenkomst 1
woensdag 27 februari
14.00 - 16.00 uur
Van der Valk,
Hertog Eduardplein 4,
6663 AN Nijmegen-Lent
Bijeenkomst 2
dinsdag 19 maart
20.00 - 22.00 uur
't Vertrek
Stationsweg 12
5831 CR Boxmeer
Bijeenkomst 3
woensdag 24 april
14.00 - 16.00 uur
Hotel Asteria
Maasheseweg 80 A
5804 AD Venray
Bijeenkomst 4
dinsdag 21 mei
20.00 - 22.00 uur
Vivaldi
Molenstraat 81
5341 GC Oss
Maak uw keuze voor één van deze bijeenkomsten
(meerdere thema's mogelijk)