Naar inhoud
1015 - Grave - header

Van Blitterswijckstraat 13

Van Blitterswijckstraat 13 is een woonlocatie voor mensen met een meervoudige beperking. We wonen er met vier mannen en vier vrouwen. De woning heeft een gezamenlijke woonkamer. Je kunt dus gezellig een kopje koffie drinken met je medebewoners, maar ook op je eigen kamer zijn als je dat fijn vindt. Overdag en 's nachts is er altijd iemand in de buurt die ons kan helpen als dat nodig is.

Het hoofdgebouw Mikado is tegenover het huis. Daar ga je naartoe voor de dagbesteding. Je kunt er ook met andere mensen een kopje koffie drinken of een broodje eten. Heb je familie of vrienden op bezoek? Dan kun je daar ook met hen naartoe gaan. We vinden het leuk en gezellig als jouw familie langskomt, zij kunnen met ons nadenken over wat we belangrijk vinden en wat we nodig hebben, zodat we ons helemaal thuis voelen.


Voor wie

Mannen en vrouwen van 28 tot 70 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Voorzieningen
  • 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning
  • Dagbesteding en therapieën vinden plaats in het hoofdgebouw dat op loopafstand is.
  • Lunchroom op loopafstand
  • Gelegen naast de dierenweide
Omgeving

De woning ligt in een rustige straat met weinig verkeer, in de buurt van meerdere woningen van Dichterbij. Tegenover het huis ligt het hoofdgebouw Mikado met een lunchroom en terras. Als je daar een kopje koffie drinkt, kijk je uit op de dierenweide en een speeltuintje. In het hoofdgebouw zijn verder ruimtes voor therapie, dagbesteding en ontmoeting.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 8
Totaal aantal plaatsen 8

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Horst
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Van Blitterswijckstraat 13
5961ST Horst
  • Van Blitterswijckstraat 13
    Van Blitterswijckstraat 13
    5961ST Horst