Naar inhoud
1015 - Grave - header

Vellu 1

Vellu 1 telt zeven appartementen met een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en sanitair. Daarnaast kunnen bewoners gebruikmaken van de gezamenlijke woonruimte om samen te eten, tv te kijken of bijvoorbeeld de krant te lezen. Een aantal bewoners van Vellu verblijft met gesloten deur.

Woon je bij Vellu 1, dan heb je dagbesteding op de groep of je volgt een apart dagprogramma in je eigen appartement. Om je niet te overprikkelen, werken we met een duidelijke structuur. We nemen je bij de hand en begeleiden je met zorg.

We bekijken per dag hoe het met je gaat en richten daar je programma op in. Blijven we thuis voor een spelletje, gaan we even het dorp in of maken we een wandeling? Op ons eigen terrein hebben we een dierenweide met geitjes en af en toe maken we een uitstapje naar bijvoorbeeld de dierentuin. Natuurlijk kun je ook bezoek ontvangen. Dat doen we altijd op afspraak. Bij Vellu kun je permanent wonen, zolang jij je daar prettig bij voelt en het goed gaat. Hier vind je de rust die je nodig hebt.Voor wie

Volwassen mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 jaar tot 65+ met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek.

Voorzieningen
  • Winkeltje op het terrein
  • Dierenweide
  • Eigen arts en gedragsdeskundige
  • Niet toegerust op mensen met lichamelijk beperkingen
  • Niet rolstoeltoegankelijk
Omgeving

Vellu 1 ligt op een groot terrein in Oostrum met een aantal andere woningen en appartementen van Dichterbij. De locatie bevindt zich in een rustige bosrijke omgeving en is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 1
Totaal aantal plaatsen 7

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Oostrum
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Wanssumseweg 14
5807EA Oostrum
  • Vellu 1
    Wanssumseweg 14
    5807EA Oostrum
Ik heb een vraag Ik meld mij aan