Naar inhoud
1015 - Grave - header

Vlammertsehof 2

In het centrum van Bergen, aan de Vlammertsehof, heeft Dichterbij een aantal woonlocaties. Eén daarvan is de groepswoning op nummer 2 voor vijf bewoners. Afhankelijk van je zorgvraag heb je hier meer of minder eigen voorzieningen. Zo hebben twee bewoners een eigen slaapkamer met tv, een toilet en douche en zijn er twee bewoners die een eigen kamer hebben, maar het sanitair delen. De vijfde kamer is op zolder. Deze bewoner maakt gebruik van het toilet en de douche op de eerste etage.

We eten graag met alle bewoners samen. We doen onze eigen boodschappen, koken zelf en om beurten kiezen we wat we klaarmaken. Gezellig, toch? In je vrije tijd kun je met je medebewoners gebruikmaken van de gezamenlijke woonkamer. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie of thee, een spelletje, een avondje tv kijken, net waar jij zin in hebt.

Wat we ook leuk vinden om samen te doen: met onze eigen bus op stap! Met de bewoners die er in het weekend zijn maken we geregeld uitstapjes: naar de dierentuin, een braderie in de buurt of naar het bos voor een wandeling. Ben je lid van een club of vereniging? Leuk! We brengen je er graag naartoe als dat nodig is. Vind je het fijner om thuis wat te ondernemen? Dat zoeken we toch gewoon iemand om bij jou muziek te komen luisteren of een spelletje te spelen. Stel ons je vraag, dan maken wij werk van het antwoord. Zo doen we dat!Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 tot ongeveer 50 jaar met een lichte verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblemen.

Voorzieningen
 • Woonlocatie voor vijf bewoners
 • Nachtzorg op afstand (inluisterapparatuur)
 • Niet ingericht op mensen in een rolstoel
 • Niet geschikt voor bewoners die intensieve verzorging nodig hebben
 • Voorzien van wifi en digitale televisie
 • Rustige tuin aan de achterzijde
Omgeving

De Vlammertsehof ligt op 200 meter van het centrum van Bergen. In de omringende woningen wonen ook cliënten van Dichterbij. De locatie is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid en een eigen fietsenstalling.

Aantal open plaatsen 0
Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 5

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Bergen
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Adresgegevens
Vlammertsehof 2
5854DD Bergen
 • Vlammertsehof 2
  Vlammertsehof 2
  5854DD Bergen
Ik heb een vraag Ik meld mij aan