Naar inhoud
Header 14 2000x550px

Opvang voor ouderen

Ook voor ouderen biedt Dichterbij opvangmogelijkheden in de vorm van crisisopvang. Er staat extra hulp voor je klaar, op die momenten dat het nodig is.

Crisisopvang

Soms kom je er niet meer uit. Een tijdelijke opvang om te herstellen van een vastgelopen situatie kan dan helpen. Tijdens deze opname bieden we je rust om te herstellen en starten we met je behandeling. Zodra je je goed genoeg voelt ga je terug naar je woonplek om vanuit daar verder te gaan met je behandeling.

Heb je direct hulp nodig?

Je kunt dan altijd eerst terecht bij je eigen huisarts of arts VG. Voor advies kun je altijd bellen met ons op 088-7540 000 (tussen 07:00 - 19:00 uur).

Een crisisplaatsing

Je komt er samen niet meer uit. Er is sprake van een crisis, van een ernstige ontregeling in de fysieke, sociale en psychische gesteldheid of in de omgeving. In een telefoongesprek stellen we de aard en ernst van de crisis vast en maken we heldere en concrete afspraken over te nemen stappen. Neem hiervoor contact op met 0478-529 600 (maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur).

Een oplossing nodig?

Ook kan er een situatie ontstaan waarbij er geen acuut gevaar is, maar er wel een vraag naar een oplossing. In dit geval gaan we samen kijken welke oplossing we kunnen
vinden. Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen.