zaterdag
01
oktober
2022

Cliënten van Dichterbij genieten van tweede editie WAUW festival

Cliënten van Dichterbij hebben genoten van de tweede editie van WAUW festival. Zo’n vierduizend kijkers vierden op zaterdag 1 oktober samen feest. WAUW festival vond plaats in de Week tegen Eenzaamheid.

Cliënten en hun familie, medewerkers en vrijwilligers genoten onder andere van de bijzondere talenten van cliënten bij Dichterbij. Het programma werd live gepresenteerd door presentatoren Gert Dozeman (projectleider bij Dichterbij) en cliënten Nadine en Aziez. Tijdens de uitzending kreeg talent van Dichterbij een plek. Cliënten konden vooraf video’s insturen, die tijdens het festival getoond werden. Daarnaast konden kijkers live berichten en foto’s insturen en daarmee prijzen winnen.

Week tegen Eenzaamheid

Het festival was in de landelijke week tegen eenzaamheid. Het bood een mooie gelegenheden tot ontmoeting en verbinding: samen feest vieren en trots zijn op elkaar.

Divers programma

www.wauwfestival.nlTijdens het festival kregen de talenten van cliënten, familieleden, vrijwilligers, verwanten en medewerkers letterlijk een podium. Voor elke doelgroep - van lichtverstandelijk beperkt tot ernstig meervoudig beperkt - was er wat te beleven. Zelfs voor mensen met een ernstige meervoudige beperking, waren er prikkelarme belevingsactiviteiten.

Terugkijken
Het programma is binnenkort terug te kijken op www.wauwfestival.nl.

Mening

We zijn benieuwd wat jij van WAUW festival vond. We zouden het fijn vinden als je de vragenlijst wilt invullen. Je maakt dan kans op een Jumbo cadeaukaart ter waarde van 25 euro.